FOTO/ NAGRADE, POKLONI I AKCIJSKE PONUDE

Konzum otvorio još jednu prodavnicu u BiH, zaposleni i novi radnici

Biznis Klub14.10.21, 17:06h

Na dan otvorenja za kupce je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Za mališane je organizovana vesela zabava sa maskotama Morsovaca

 

 


U skladu sa dugoročnom vizijom širenja mreže prodajnih objekata, Konzum je odnedavno započeo svoje poslovanje na području Velike Kladuše. Prva prodavnica u ovom gradu otvorena je krajem augusta, a danas je otvoren drugi prodajni objekat na adresi Ibrahima Mržljaka 94.

 


Novootvoreni prodajni objekat prostire se na površini od 180 m² i zapošljava šest novih zaposlenika.


Asortiman prodavnice obuhvata svježe i kvalitetno voće i povrće, velik izbor pekarskih, mliječnih i delikatesnih proizvode, osnovne životne namirnice, piće i slatkiše te proizvode za njegu, higijenu i kućanstvo.


- Od momenta kada smo počeli sa pripremama za otvaranje prodavnica u Velikoj Kladuši, interesovanje građana je ogromno, svakodnevno nam pokazuju gostoprimstvo i srdačnost, zbog čega im se želimo posebno zahvaliti. Uvjeren sam da ćemo opravdati njihova očekivanja u pogledu bogatog asortimana, povoljnih cijena i pružanja kvalitetne usluge, za što se brine ukupno 13 novih zaposlenika u oba prodajna objekta. Želja nam je da Konzum u Velikoj Kladuši ponudi potpuni ugođaj svakodnevne kupovine, a naši prodajni objekti postanu stalna odredišta na koja će se kupci rado vraćati – izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor za maloprodaju Konzuma.


Na dan otvorenja za kupce je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni  poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.  Za mališane je organizovana vesela zabava sa maskotama Morsovaca.


Dolaskom Konzuma u Veliku Kladušu kupci imaju priliku da se upoznaju i sa jedinstvenim asortimanom proizvoda Konzumovih trgovačkih marki, izuzetnog kvaliteta i povoljnih cijena, te je u znak dobrodošlice značajan broj kupaca prilikom otvorenja nagrađen proizvodima brendova Finesse, Moj dan i Dax.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!