Šta zvijezde kažu

Ovi horoskopski znakovi su preloši u vezama

Zabava13.10.21, 20:27h

Ovi horoskopski znakovi su preloši u vezama
Ovim horoskopskim znakovima sviđaju se njihov prostor, njihova nezavisnost i njihova sloboda i sve će učiniti da to i zadrže

 

 

Neki ljudi jednostavno ne znaju kako održati zdravu i dugotrajnu vezu i za njih bi možda bolje bilo da su sami, barem ako je vjerovati astrologiji.

 

Ovim horoskopskim znakovima sviđaju se njihov prostor, njihova nezavisnost i njihova sloboda i sve će učiniti da to i zadrže.


Ovan

 

Ovnovi nisu oduševljeni idejom da pokušaju udovoljiti tuđim osjećajima i interesima. Impulzivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

 

Blizanci

 

Blizanci se ne žele ograničiti samo na jednu osobu. Ne vole se vezati niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

 

Strijelac

 

Za Strijelce je život veselje. Oni se jednostavno žele zabaviti i ne žele se upuštati u ozbiljne veze. Žele biti slobodni i nikome ni za šta odgovarati.

 

Riba

 

Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu biti prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo sabotirati svojim ponašanjem.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!