SMATRA TO VELIKIM PRIZNANJEM

Hrvatska zastupnica Željana Zovko izabrana za potpredsjednicu Kluba zastupnika EPP-a

Front13.10.21, 13:39h

Hrvatska zastupnica Željana Zovko izabrana za potpredsjednicu Kluba zastupnika EPP-a
"Velika mi je čast što sam izabrana za potpredsjednicu Kluba EPP-a u Europskom parlamentu. Ovo smatram velikim priznanjem rada naše hrvatske HDZ/EPP delegacije, kojoj se ovim putem zahvaljujem na predlaganju moje kandidature", naglasila je Zovko

 

 


Hrvatska zastupnica Željana Zovko u srijedu je izabrana za jednog od deset potpredsjednika Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP), dok je na mjesto predsjednika ponovno izabran Manfred Weber.


"Velika mi je čast što sam izabrana za potpredsjednicu Kluba EPP-a u Europskom parlamentu. Ovo smatram velikim priznanjem rada naše hrvatske HDZ/EPP delegacije, kojoj se ovim putem zahvaljujem na predlaganju moje kandidature", naglasila je Zovko, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću EPP-a.


Dodala je kako je pred njima mnogo posla.


"Na polovici smo mandata i radujem se suradnji s kolegama zastupnicima u Predsjedništvu Kluba zastupnika EPP-a. Zahvaljujem se i kolegama pučanima koji su prepoznali moje dugogodišnje zalaganje u Europskom parlamentu. Posljednjih godina imala sam čast surađivati s mnogima od vas kao zamjenica koordinatora EPP-a i potpredsjednica Odbora za vanjske poslove, kao i u svom parlamentarnom radu u Odboru za kulturu i obrazovanje te Pododboru za sigurnost i obranu. U izazovnim vremenima koja su pred nama, radujem se daljnjem radu na napretku, nizanju uspjeha i povećanju vidljivosti našeg kluba zastupnika", poručila je Zovko.


(FENA/ad)Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još