VIDEO/ Teatralni predsjednik Srbije

Šok i nevjerica: Pogledajte izraz lica Sergeja Lavrova dok Vučić priča o tome da će se objesiti

Front12.10.21, 17:21h

Šok i nevjerica: Pogledajte izraz lica Sergeja Lavrova dok Vučić priča o tome da će se objesiti
Nakon rečenice o vješanju šef ruske diplomatije uputio je "značajan" pogled ka predsjedniku Srbije

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poznat je po svojim teatralnim govorima u kojima se mogu čuti narodne umotvorine, često zna pustiti i suzu u žaru svojih retorika a sada je uspio svojim rječnikom da šokira i prekaljenog diplomatu kao što je Sergej Lavrov. Ruski političar se vjerovatno u ovih nekoliko decenija kako se bavi tim poslom nagledao i naslušao svega, ali ove Vučićeve rečenice ispod natjerale su ga da u nevjerici pogleda.

 

- Da nismo uradili s ruskom stranom gasovod, šta bismo mi danas radili? Mogao bih da konopče da se objesim ovdje ispred vas i ništa više. Ovako sam srećan. Pa jeste, šta da vam kažem drugo? I to vam govorim kao neko ko je odgovoran, zato što će mene ljudi u ovoj zemlji da pitaju što nema struje i što nema gasa. Neke baš briga, pa kažu: „Tako je svuda“. Ja ne mogu da živim s tim kako je svuda. Baš me briga kako je svuda. Mene interesuje da ovdje moj narod ima i struju i gas, kazao je Vučić, a nakon rečenice o vješanju Lavrov je uputio "značajan" pogled ka predsjedniku Srbije.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još