MARIJANA MIKULIĆ PODIJELILA RUŽNO ISKUSTVO

Glumica doživjela neugodnost na photosessionu: 'Rekao je - nećemo to, pa nisi ti više tako mlada...'

ŽENA iN11.10.21, 10:40h

Glumica doživjela neugodnost na photosessionu: 'Rekao je - nećemo to, pa nisi ti više tako mlada...'
"Svjesna da nisam cvijetak, ni model, ni savršena.... Ali, eto, u tom trenutku me to pogodilo"

 

 

 


Glumica Marijana Mikulić (39) odlučila je na Instagramu profilu s pratiteljima podijeliti iskustvo koje je imala na jednom fotografiranju, a koje nije bilo nimalo ugodno.


Naime, zbog komentara fotografa koji ju je snimao, osjećala se nelagodno i nije se mogla opustiti te kaže da su i fotografije upravo zato ispale loše.


- Sjećam se jednog foto shootinga, ma nije ni davno bilo, naravno da se sjećam. Svjesna da nisam cvijetak, ni model, ni savršena. Ali fotograf je u par navrata rekao nešto tipa - ne nećemo to, pa nisi ti više tako mlada - ma da, nećemo to, ipak si ti mama troje djece, i tome slično.


Usput, i zbilja ne zlonamjerno, neznanje valjda, dobra namjera, ne znam.


Ali tako sam se osjećala... Hm, recimo - nedobro - zbog toga.


I takve su i fotke ispale - nedobre.


Da, svjesna da apsolutno nije bilo zle namjere, svjesna da moj dojam i doživljaj sebe mora ovisiti prvenstveno o meni samoj i mom doživljaju sebe. Ali, eto, u tom trenutku me to pogodilo.


Ova je fotka, na primjer, od prije par mjeseci, gdje se vidi i bora, i koji višak u kilaži, i umor. Ali ja ju volim.


Na pragu četrdesete. Sretna da sam (relativno) zdrava. Volim svoju kosu, lice takvo kakvo je, bore mi nisu naj, ali o tome u nekom drugom postu.


Samo "tip" ljudima koji rade sa ženama 40+.


I mi se želimo osjećati lijepo, poželjno, takve kakve jesmo, s borama i kožom koja više ne odolijeva savršeno gravitaciji.


Da, trebamo raditi same na tome, ali neumjesni komentari osim što su nepotrebni - ne pomažu... Iii nepristojni su.


Svake godine nose svoju ljepotu. Ja sam u svojima sretna i zadovoljna. Ali sam čovjek od krvi i mesa. Nelijepi komentari ipak čine da se osjećam nedobro.


Pa, eto, ne kažem da treba uputiti kompliment i kada ne smatraš da treba, ali ako nemaš ništa lijepo reći, možeš na primjer - ne reći ništa - napisala je hrvatska glumica.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)