'Plaćanja na tekući račun ili preko Western Uniona'

Prostitucija cvjeta i u Sarajevu: 'Tu sam ja, kod bolnice Koševo, pola sata je 80 KM. Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze djeca'

Hronika09.10.21, 20:56h

Prostitucija cvjeta i u Sarajevu: 'Tu sam ja, kod bolnice Koševo, pola sata je 80 KM. Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze djeca'
City Of Love postoji već nekoliko godina i poznata je svim korisnicima koji tragaju za drugaricama noći. Među brojnim prodavačicama ljubavi iz cijelog svijeta na ovoj stranici našlo se i 127 djevojaka iz Sarajeva koje se otvoreno nude klijentima

 


'Uvijek sam s osmijehom na licu i u potrazi za novim seksualnim avanturama. Vjerujem da ćemo se oboje lijepo družiti', jedan je od brojnih oglasa mladih djevojaka iz Bosne i Hercegovine, koje na internet-stranici „City Of Love“ nude pratnju i seksualne usluge za novac.

 

Ova stranica postoji već nekoliko godina i poznata je svim korisnicima koji tragaju za drugaricama noći. Među brojnim prodavačicama ljubavi iz cijelog svijeta na ovoj stranici našlo se i 127 djevojaka iz Sarajeva koje se otvoreno nude klijentima, piše Dnevni avaz.

 

Njihove profile nerijetko postavljaju i njihovi makroi, koji, ipak, ostaju u sjeni. Plavuše, crnke i brinete objavljuju svoje izazovne fotografije. Osim navedene visine i težine, Sanja, Adriana, Azra, Melani i ostale obavezno nude cjenovnik svojih usluga.

 

Tako pola sata košta oko 100 eura, sat 200, četiri 400, a 24 sata koštaju i do 1.500 eura. Avaz je pozvao jednu od tih djevojaka.

 

Plaćanje se vrši isključivo na isti dan ili nekoliko sati prije na tekući račun u banci ili putem “Westerna”. Noć je 150 eura, možemo kod mene ili kod tebe – kaže Sanja za Avaz, koja se opisala kao atraktivna plavuša, visoka 180 centimetara.

 

– A koje usluge nudite – pitali su se.

 

– Za tu cijenu radim sve, pa čak i neke perverzije – poručuje ona.

 

I u nekim drugim oglasima postoji slična ponuda. Nakon poziva djevojci koja se opisala kao atraktivna plavuša koja pruža usluge starijima od 40 godina dobili su zanimljiv odgovor.

 

– Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze neka djeca. Tu sam ja, kod bolnice Koševo. Pola sata 80 KM – rekla je.

 

Kada su je novinari Avaza pitali strahuje li od koronavirusa te zahtijeva li Covid test od svojih mušterija, baš se nasmijala.

 

– Ma ne treba ništa, bolan – naglasila je.

 

Grbavica, Otoka, Ilidža, Bistrik, neki su od dijelova bh. prijestonice odakle su se djevojke javljale i zahtijevale isključivo susret na svojim adresama. Iza mnogih novinskih i internet-oglasa za masaže kriju se seksualne usluge koje koštaju od 30 do 500 KM.

 

Prostitucija se vrši po stanovima, ali i po hotelskim sobama, klijent može da bira. Neke od njih svoje oglase objavljuju na engleskom jeziku, čime ciljaju prvenstveno inozemne klijente. Jedna 23-godišnjakinja nudi sve vrste seksa, kako s muškarcima tako i sa ženama, a pristaje i na grupni seks.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 91

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još