ovo će biti itekako popraćeno u regionu

U američkom Kongresu uskoro saslušanje o Zapadnom Balkanu: Rasprava o zaoštrenim odnosima na našim prostorima?

Front06.10.21, 20:44h

U američkom Kongresu uskoro saslušanje o Zapadnom Balkanu: Rasprava o zaoštrenim odnosima na našim prostorima?
Ovaj događaj sasvim sigurno dobit će mnogo pažnje u cijelom regionu, s obzirom na posljednja dešavanja i zaoštravanje političke situacije na Zapadnom Balkanu

 

Na službenoj web stranici Komiteta za vanjske poslove SAD-a objavljena je vijest da će se 26. oktobra tekuće godine u američkom Kongresu voditi rasprava o Zapadnom Balkanu.

 

Bez prethodnih najava o detaljima rasprave koja će se ticati Zapadnog Balkana, poznato je da će se rasprava moći pratiti uživo putem video linka.

 

Ovaj događaj sasvim sigurno dobit će mnogo pažnje u cijelom regionu, s obzirom na posljednja dešavanja i zaoštravanje političke situacije na Zapadnom Balkanu.

 

Potvrda zaoštrenih odnosa u ovom dijelu svijeta, sasvim sigurno je bila i Generalna skupština UN-a na kojoj su zvaničnici iz regiona iznijeli svoje viđenje situacije pred svjetskim zvaničnicima.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 63

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još