'žena sirena' otvoreno

Selma Bajrami misli 'opasno': Napisat ću knjigu o razvodu, ima da padaju glave... Moj je slučaj sličan Severininom, ako ne i identičan!

Showbizz06.10.21, 17:15h

Selma Bajrami misli 'opasno': Napisat ću knjigu o razvodu, ima da padaju glave... Moj je slučaj sličan Severininom, ako ne i identičan!
Selma je i veoma otvoreno govorila o borbi za starateljstvo nad sinom Darisom s bivšim suprugom Mujom Musićem

 

Selma Bajrami (41) bila je veoma vrijedna proteklog ljeta. Usljed pauze zbog pandemije koronavirusa i zabrane održavanja koncerata, „Žena sirena“, kako zovu popularnu pjevačicu, opet se vratila na binu nakon popuštanja mjera te je punila klubove širom BiH - piše Hayat.ba

 

Svi moji nastupi bili su pretežno humanitarnog karaktera, ulaznice nisam naplaćivala. Poželjela sam raju i nastupe te sam se htjela na ovaj način odužiti ljudima, da ih počastim i da nekako nadoknadimo ona teška vremena kada se nismo mogli družiti – kaže Bajrami iz Beča.

 

Priznala nam je da je još pod utiskom te da je ovo ljeto na njenim nastupima uživalo najmanje 40.000 ljudi.

 

Popularna Tuzlanka s trenutnom adresom u Beču u slobodno vrijeme rado pogleda TV muzička takmičenja.

 

Odlična su i podržavam ih. Mislim da je to pozitivna priča i mnogima je pomoglo to što su se pojavili u tim emisijama – smatra Bajrami.S druge strane, rijaliti programe ne gleda.

 

Što se tiče rijalitija, o tome nemam nikakvo mišljenje, to ne gledam i ne pratim. Ko voli, nek’ izvoli. Ja sam dobivala nekoliko puta poziv da uđem u rijaliti, još u periodu kada je bila aktuelna „Farma“. Sve sam pozive odbila, to nije za mene i nikada ne bih pristala da budem dio toga. Nema tih para za koje bih pristala da učestvujem u rijalitiju. Možda bih došla da otpjevam neku pjesmu i to je to – priznaje pjevačica za Avaz.

 


Proces obustavljen

 

Selma je i veoma otvoreno govorila o borbi za starateljstvo nad sinom Darisom s bivšim suprugom Mujom Musićem.

 

Borba za starateljstvo još je u toku. Zbog pandemije koronavirusa proces je bio obustavljen. Nadam se da će to ove godine biti napokon završeno. Imam u planu da napišem i knjigu o svom razvodu, o svemu što se dešavalo, ima da padnu glave, želim da ljudi saznaju pravu istinu. Moj slučaj je sličan Severininom, ako ne i identičan – tvrdi Bajrami.
Selma je veoma često pružala podršku Severini i Tanji Savić na društvenim mrežama tokom njihove borbe za djecu.

 

Duet za mlađu publiku


Na novim pjesmama Selma već odavno radi.

 

Uskoro ću objaviti jedan duet, koji će veoma razveseliti mlađu publiku. Još ne znam tačan datum kada će pjesma biti objavljena, samo ću otkriti da se radi o jednoj modernoj pjesmi. Nakon toga ću se posvetiti radu na novom albumu – otkriva pjevačica.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još