FOTO/ OD 7. OKTOBRA U KINIMA

James Bond - najšokantniji do sada: VIP premijera filma 'Nije vrijeme za umiranje' održana u Sarajevu

Kultura06.10.21, 14:41h

Film od danas, 6. oktobra kreće u pretpremijerna prikazivanja u Cineplexx i CineStar kinima u BiH, dok od 7. oktobra ulazi u redovnu kino distribuciju širom Bosne i Hercegovine

 

 


Najpoznatiji svjetski špijun James Bond konačno je stigao u kinodvorane! Nije vrijeme za umiranje (No Time To Die) sinoć je prikazan na VIP premijeri u sarajevskom kinu Cineplexx.


Prije početka dugo očekivanog nastavka popularne franšize o agentu 007 upriličen je mini koktel, gdje su crvenim tepihom prošetale VIP zvanice, uz poštivanje svih mjera zaštite od COVID-19.

 

james-bond-nije-vrijeme-za-umiranje


Među zvanicama koje su među prvima u Bosni i Hercegovini pogledali film o voljenom agentu, između ostalih, bili su Dr. Ulrike Hartmann, austrijska ambasadorica u BiH, Matthew Field, ambasador Velike Britanije u BiH sa suprugom Martinom, Antonio Beus, Jovan Marjanović, Altijana Marić, Nusmir Muharemović, Erna Saljević, Šejla Ramović, Lena Samardžić, Lana Lekić, Ajdin Hasanić, Milica Kokotović, Adnan Cerić Cerix, Berina Bajrović... kao i brojni mediji.


Publika je film u distribuciji Una Filma imala priliku gledati u ultimate dvorani sa najsavremenijom kino tehnologijom koja uključuje Dolby Atmos sistem zvuka i RealD Ultimate screen.


"Nije vrijeme za umiranje" je dobio zasluženi aplauz, a publika je uzbuđeno komentarisala nevjerovatne scene i bila vidno oduševljena prikazanim filmom u kojoj se Daniel Craig pojavljuje po posljednji put, da zaokruži i okonča putovanje na kojem smo upoznali novog, modernog Bonda.


Film od danas, 6. oktobra kreće u pretpremijerna prikazivanja u Cineplexx i CineStar kinima u BiH, dok od 7. oktobra ulazi u redovnu kino distribuciju širom Bosne i Hercegovine.

 

O FILMU:


U filmu Nije vrijeme za umiranje Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter (Jeffrey Wright), moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

 

 

Režija: Cary Joji Fukunaga
Uloge: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, kao i Christoph Waltz, Ralph Fiennes u ulozi “M”. Također, glume i Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik i Billy Magnussen
Scenario: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga i Phoebe Waller-Bridge
Žanr: Akcioni triler
Studio: Universal Pictures

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!