nakon objave skandaloznih fotografija

Oglasio se gradonačelnik Prijedora: Sutra ćemo se oglasiti o dječijim igricama i spinovima

Front04.10.21, 15:57h

Oglasio se gradonačelnik Prijedora: Sutra ćemo se oglasiti o dječijim igricama i spinovima
Najdalje je otišao Nebojša Vukanović koji je naveo da "Pavlovića nakon smjene treba smjestiti u ustanovu za odvikavanje od narkotika"

 

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović (SNSD) u žiži je javnosti u BiH jer se od jučer na društvenim mrežama dijele skandalozne fotografije sa tabletama u ustima. Procurile su i fotografije Pavlovića pored wc šolje. 

 

Opozicija u RS traži njegovu hitnu ostavku. 

 

U izjavi za portal "Avaza" iz kabineta gradonačelnika Pavlovića su kazali sljedeće: 

 

- Poštovani, gradonačelnik danas, kao prethodnih dana i mjeseci radi aktivno i svoje redovne obaveze izvršava, što govore brojni projekti realizovani, kao i događaji organizovani u Prijedoru. Za sve što je vezano za posao , stojimo vam na raspolaganju, a po pitanju dječijih igrica i spinova koji se već duže vrijeme pripremaju i objavljuju, oglasit ćemo se sutra saopštenjem za javnost.

 

Najdalje je otišao Nebojša Vukanović koji je naveo da "Pavlovića nakon smjene treba smjestiti u ustanovu za odvikavanje od narkotika".

 

(Avaz, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još