Potpredsjednica PDP-a oglasila se na Facebooku

Trivić ismijala Dodika i SNSD: Degutantno je da sebe nazivaju državotvornom strankom, a nastali su '96. kada im se šef vratio sa šverc turneje

Front28.09.21, 20:01h

Trivić ismijala Dodika i SNSD: Degutantno je da sebe nazivaju državotvornom strankom, a nastali su '96. kada im se šef vratio sa šverc turneje
Republika Srpska nastala je 9. januara 1992. godine, a SNSD je osnovan 1996. godine, kad im se šef vratio sa košarkaške i šverc turneje, piše Trivić

 

Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a, "pohvalila" se danas na svom Facebook profilu da je dobila poziv za jednu od SNSD-ovih javnih stranačkih tribina koje ova stranka organizuje u Banjaluci.

 

SNSD pozivnice za svoje tribine šalje nasumično na adrese građana, te u tom slučaju nerijetko pozivnica završi u rukama njihovih političkih protivnika.

 

Nakon što je počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić, objavio kako je dobio pozivnicu javnu tribinu koju organizuje SNSD, isto je uradila i Jelena Trivić, koja je iskoristila priliku da ismije svoje političke protivnike.

 

- Budalaštinama nema kraja. Nakon Mladena Ivanića, SNSD poslao poziv i meni, doduše na djevojačko prezime, pa ih obavještavam da se od 2013. godine prezivam Trivić, a ne Tešić, rekla je ona.

 

Istakla je kako je degutantno da SNSD, koji je nastao 1996. godine, sebe naziva državotvornom strankom.

 

- Republika Srpska nastala je 9. januara 1992. godine, a SNSD je osnovan 1996. godine, kad im se šef vratio sa košarkaške i šverc turneje, kaže Trivić.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još