IZLOŽBA IZAZVALA VELIKI INTERES

Goran Bogdan pozirao gol, mlada umjetnica iz Hercegovine priznala: 'Njemu je tijelo alat, ali ja sam baš imala tremu'

Kultura28.09.21, 10:07h

Goran Bogdan pozirao gol, mlada umjetnica iz Hercegovine priznala: 'Njemu je tijelo alat, ali ja sam baš imala tremu'
- On je inače obiteljski prijatelj, prvu predstavu igrao je s mojim ocem u Širokom Brijegu. Bio je stvarno super, opušten, pa ja sam imala puno veću tremu od njega. Ipak je iskusan, njemu je tijelo alat za rad - otkrila je mlada fotografkinja

 

 

 

U nedjelju je u udruzi Zelene i Plave Sesvete prvu samostalnu izložbu imala mlada i talentirana fotografkinja Maja Grbešić (22).
Napravila je “Crno-bijelu” seriju aktova, a prije nekoliko dana objavom na Instagramu je na izložbu pozvao i jedan od modela, Goran Bogdan (40), koji je oduševljen Majinim radovima. Bili su i njegovi pratitelji, spomenuta glumčeva je vrlo brzo skupila više od 3000 lajkova.


- Zadovoljna sam kako je sve na kraju ispalo. I otvaranje je bilo lijepo, a za mene i posebno jer je ovo moja prva samostalna izložba - rekla je za 24sata.hr Maja.


Aktovi su dio njezina završnog rada na VERN-u. Veliku pomoć i podršku imala je u glumcu.


- On je inače obiteljski prijatelj, prvu predstavu igrao je s mojim ocem u Širokom Brijegu. Bio je stvarno super, opušten, pa ja sam imala puno veću tremu od njega. Ipak je iskusan, njemu je tijelo alat za rad - otkrila je mlada fotografkinja.


Puno je ljudi u Sesvetama u nedjelju navečer privukla Maja svojom izložbom. Može se pohvaliti da je među gostima imala srebro i broncu sa svjetskih nogometnih prvenstava. Došli su Ćiro Blažević i Zlatko Dalić, a bio je tu i još jedan glumac, također obiteljski prijatelj, Enes Bešlagić.


- Puno mi znači njihova podrška, mislim da su i oni zadovoljni mojim radovima - dodala je Maja.


I jesu, provjerili smo s Ćirom. Prošao je svijeta, vidio umjetnost, s umjetnicima se i družio. A i o fotografiji zna puno, legendarne su njegove s bijelim šalom ili ona s kapom francuskog žandara...


- Majine su me fotografije fascinirale. Pa ona je avangarda, doživjet će svjetsku afirmaciju, zapamtite što vam govorim, a utvaram si da talente znam prepoznati. Njeni su radovi čudo - rekao je oduševljeni Ćiro.


I dan kasnije Maja je bila na mjestu izložbe, dojmovi se još nisu slegli. Sretna je, kako i neće biti. Napravila je sjajne radove.


- Sljedeća izložba će mi ujedno biti i humanitarna akcija - rekla je Grbešić, koja s ovim vjetrom u leđa već kuje nove planove, ideje naviru, ali je ostala tajanstvena.


- Za sljedeće ljeto već imam nekih ideja. Bit će još novih i dobrih projekata, ali zasad želim da to ipak ostane tajna. No ideja imam dosta, bit će posla - rekla je Maja.


Fotografije sa izložbe pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!