nema šta nema

Nada Topčagić: Nekad sam bila mirnija... Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

Showbizz26.09.21, 18:06h

Nada Topčagić: Nekad sam bila mirnija... Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava
Pjevačica ni sama ne može da postigne da obiđe sve svoje nekretnine jer ih ima nekoliko, a s obzirom na to da je ona pedantna i da voli sve da joj bude pod konac, ona ozbiljno razmišlja da se riješi bar nekih kuća

 

Nada u svom vlasništvu posjeduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta. Samo dok poplaća neophodne mjesečne troškove mjesečno mora imati u gotovini minimum 1.000 evra, a da ne pričamo o renoviranju, sređivanju i drugim stvarima koje iziskuju trošak.

 

Pjevačica ni sama ne može da postigne da obiđe sve svoje nekretnine jer ih ima nekoliko, a s obzirom na to da je ona pedantna i da voli sve da joj bude pod konac, ona ozbiljno razmišlja da se riješi bar nekih kuća.

 

Topčagićeva otkriva da je najsrećnija bila kada je imala samo jedan stančić koji je uvijek bio skockan.

 

„Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsreć+tnija. Ništa mi nije falilo. Ovako čitav život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta. Taman riješiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovjek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čovječe, ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rintam. Pa, majke mi . Neću više da me boli glava“, rekla je pjevačica.

 

Nada je ovog ljeta renovirala kompletno kuću u Crnoj Gori, koja je bila oštećena tokom vandrednog stanja uslijed koronavirusa.

 

(Express, DEPO PORTAL/rm)

 Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još