sve pršti od flerta

Niko im nije ravan: Pet horoskopskih znakova koji važe za majstore zavođenja

Zabava26.09.21, 14:10h

Niko im nije ravan: Pet horoskopskih znakova koji važe za majstore zavođenja
Poznati ste po svojoj potrebi za ravnotežom, ali i po sposobnosti da sve učinite romantičnim

 

Prema položaju planeta astrolozi mogu otkriti da li ste stidljivi, da li preuzimate inicijativu u vezi, a između ostalog i da li ste dobri u flertovanju.


Tako da, ako volite često da flertujete i uspješni ste u tome, možda pripadate jednom od sljedećih znakova, koji važe za majstore zavođenja, prenosi Prva.rs.

 

Blizanci

Društveni leptir zodijaka je morao biti prvi na ovoj listi. Ako ste Blizanac, lako se prilagođavate situacijama i šarmirate svojim temperamentom. Duhoviti i društveni, nećete koketirati bez razlike sa svima, već ćete se fokusirati na osobu koja je privukla vaše interesovanje. Vaš poseban humor takođe igra ulogu u ovome. Koristite odgovarajuće trikove i poteze, birate svoju "žrtvu" i očaravate...

 

Vaga

Zahvaljujući Veneri koja je vaša planeta, Vage vole flert i predigru. Poznati ste po svojoj potrebi za ravnotežom, ali i po sposobnosti da sve učinite romantičnim. Šarmantna i atraktivna, Vaga flertuje stalno i to rade na toliko prirodan način, tako da ponekad to ni ne shvataju.

 

Ribe

Lako pronalazite magiju u svemu, zbog čega drugi žele da budu pored vas i direktno utiču na vašu sposobnost flertovanja. Izgledate stidljivo, ali flertujete vrlo vješto. Kada se odlučite, vaše riječi i postupci ne ostavljaju prostora drugom da se odupre.

 

Lav

Volite da je pažnja usmjerena na vas. Intenzivno flertujete, usuđujete se i znate kako da naterate druge da obrate pažnju na vas. Velikodušni ste i znate kako da učinite da se druga osoba osjeća prijatno s vama.

Tražićete najoriginalniji napad i „napašćete“. Vaše šale i maniri magnetizovaće vaš "plijen", dok će ga vaša inteligencija "zarobiti".

 

Škorpija

Kao i kod Blizanaca, prisustvo Škorpije na ovoj listi nije iznenađujuće. Flertujete intenzivno, na misteriozan i seksi način. Krećete sa puno samopouzdanja i želite da se dobro upoznate.

Zadržaćete interes druge osobe svojim dubokim i zanimljivim pitanjima.

 

(DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!