VIDEO/ NOVINARKA GA 'ZASKOČILA' PITANJEM

Komšić i pred kamerama potvrdio: 'Hoću, bit ću ponovo kandidat za člana Predsjedništva BiH!'

Front23.09.21, 10:10h

Komšić i pred kamerama potvrdio: 'Hoću, bit ću ponovo kandidat za člana Predsjedništva BiH!'
Ne postoji sistem vrijednosti temeljen na jednakosti svih pojedinaca, a naglasio je i da trenutno imamo ozbiljnu krizu, s retorikom koja podsjeća na 90-e, naglasio je Komšić

 

 

U razgovoru za Al Jazeeru Balkans predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić rezimirao je svoj govor u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda, u kome je najviše govorio o ljudskim pravima, konkretno o diskriminaciji.


Rekao je da u BiH ne postoji sistem vrijednosti temeljen na jednakosti svih pojedinaca, a naglasio je i da trenutno imamo ozbiljnu krizu, s retorikom koja podsjeća na 90-e.


Između ostalog, na direktno pitanje novinarke Al Jazeere Balkans da li će se ponovo kandidirati za člana Predsjedništva BiH, odgovorio je:


- Mislim da ovo nije ni vrijeme ni mjesto za takva pitanja, meni je sad najlakše da vam kažem da hoću. Ali, evo, da ne bude da bježim od odgovora, reći ću to: Hoću. Bit ću ponovo kandidat. Već sam to ranije nagovještavao – rekao je Komšić.


O čemu je još govorio u razgovoru za AJB, pogledajte u prilogu:

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još