HILJADE LJUDI NA ULICAMA

'Pizdajalsko-cepilski terorizem - moje telo, moja pravica': U Ljubljani ponovo masovni protesti zbog covid potvrda

Front22.09.21, 21:50h

'Pizdajalsko-cepilski terorizem - moje telo, moja pravica': U Ljubljani ponovo masovni protesti zbog covid potvrda
Policija je zbog iskustva sličnog neprijavljenog prosvjeda, nakon kojega je prošle srijede došlo do izgreda i uporabe suzavca i vodenog topa na demonstrante, ovaj put pojačala svoje snage u središtu Ljubljane i zaštitu zgrade Državnog zbora

 

 


U središtu Ljubljane, na platou ispred zgrade parlamenta, u srijedu popodne počeo je novi prosvjed protivnika covid potvrda i cijepljenja na kojemu se okupilo nekoliko tisuća ljudi.

 


Neki od prosvjednika imaju državne zastave, a neki parole protiv vladine politike i zaoštravanja protuepidemijskih mjera.


Policija je zbog iskustva sličnog neprijavljenog prosvjeda, nakon kojega je prošle srijede došlo do izgreda i uporabe suzavca i vodenog topa na demonstrante, ovaj put pojačala svoje snage u središtu Ljubljane i zaštitu zgrade Državnog zbora kojega su popodne na preporuku policije napustili zastupnici, pa je oko parlamenta postavila zaštitne ograde.


Prosvjed se za sada odvija bez izgreda, javila je Hina.


Detalje sa protesta u Ljubljani pogledajte ovdje.

 


(FENA/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još