Zadrugarka prošla torturu

Slomio joj vilicu, rebra i ostala je bez kose: Irma Serjanić otkrila da se i dalje bori za pravdu zbog užasnog zlostavljanja

Showbizz22.09.21, 12:27h

Slomio joj vilicu, rebra i ostala je bez kose: Irma Serjanić otkrila da se i dalje bori za pravdu zbog užasnog zlostavljanja
Još uvijek ne mogu da istjeram pravdu i to me ubija. Borim se sa traumama, želim da krenem naprijed, ali ne mogu. Želim da završi u zatvoru, ispričala je Irma

 

Aktuelna učesnica "Zadruge 5", Irma Serjanić nije željela da otkriva kroz kakvu je torturu prošla, ali kada se odvažila otkrila je da se i dalje bori za pravdu zbog užasnog zlostavljanja koje je preživjela.

 

Dok je jeziva priča Viktorije Mitrović glavna tema u Bijeloj kući, Irma je rekla da će jednom i ona svoju ispovijest ispričati, kada bude bila spremna na to.

 

Međutim, Serjanić je tokom svog boravka u "Parovima" u emisiji "Parograf" podijelila svoju tragičnu priču sa takmičarima i gledaocima, te je govorila o bivšem dečku i brutalnom zlostavljanju kroz koje je prošla:

 

- To je nešto o čemu ne volim da pričam, ali ipak sam smogla snage. Bivši dečko mi je slomio nos, rebra, tukao me je u snu jer je sanjao da ga varam, držao me je zarobljenu u sobi, čupao mi je kosu, vukao me po podu. Nisam smjela da se čujem sa mamom i tatom - priznala je Irma kroz suze i dodala:

 

- Još uvijek ne mogu da istjeram pravdu i to me ubija. Borim se sa traumama, želim da krenem naprijed, ali ne mogu. Želim da završi u zatvoru. Čak je izmislio da sam spavala sa njegovim ocem.

 

Ona je gostovala i u Jutarnjem programu te je govorila o svojoj traumi:

 

- Njegov otac mi je dugovao novac. On me je udarao u glavu pred njegovim ocem. Uspjela sam da pobjegnem tada. Ja sam ga nažalost zavoljela, bila sam klinka bez samopouzdanja. Bio mi je prije toga prijatelj dvije godine. Sve mi se obilo na nos. Udario me je kada mi je doveo najbolju drugaricu sa kojom me je prevario, udario me je koljenom u nos i zaključao me je da krvarim. To je djevojka sa kojom sam odrasla, ona je samo otišla. Niko mi nije pomogao. Nisam smjela da zovem roditelje. Oteo mi je dokumenta, pasoše, prijetio je njegovoj majci da će je ubiti. Budio me je svaku noć sa udarcima u glavu rebra, stomak. Pesnicama me je udarao dok spavam. Polomio mi je rebra, nos, svašta nešto, nisam kosu imala. Sanjao je da ga varam pa me je tukao. On se ložio na to, to mu je prijalo, silovao me je, psihopata, ozbiljan psihopata. Niko nije znao. Majka je pokušala da otme od njega, bili su skandali. Pisala sam dnevnik svojoj mami, jer nismo imale kontakt. Onda mi je on našao dnevnik, krila sam ga, i prebio me je jer to su dokazi. Udario me je nogom, onda me šutirao na podu. Tada sam ga htjela ubiti, ali kad sam mogla pobjegao je. Imala sam 49 kilograma. Kad sam uspjela da pobjegnem, provalili su stanari da ima nekog, da se čudno dešava nešto, pala sam u nesvijest, ne znam kako sam došla kući, znam da sam samo stigla kući, ne znam kako - pričala je Irma u jutarnjem programu.

 

Tokom svog učešća u "Parovima" Irma je imala i brutalne sukobe sa Ivanom Marinkovićem, bivšim dečkom Miljane Kulić, sa kojim ima sina Željka, ali i sa Dariom Šogorovićem, koji ju je šutnuo u međunožje prilikom svađe, te je imala frakturu karlice.

 

- Ja ću sada da ga tužim za udarac koji mi je nanio. Tužim ga za duševnu bol. Kada me je šutnuo u vaginu, pala sam i imala frakturu karlice, imala sam nesnosne bolove i krvarila sam 20 dana zbog njega. Samo sam ćutala i jela se - rekla je Irma tada.

 

Ivana Marinkovića je takođe u sukobu optužila za pokušaj silovanja. Rekla je kako je htio da je strpa u tajnu sobu, ali ona je uspjela da se otrgne i pobjegne.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još