Provjerite je li vaša ulica li na spisku

ViK opet uvezuje cijevi: Veliki dio Sarajeva danas bez vode

Hronika22.09.21, 09:19h

ViK opet uvezuje cijevi: Veliki dio Sarajeva danas bez vode
Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u poslijepodnevnim satima po okončanju radova, saopštili su iz ViK-a

 

Za danas, 22. septembra, od osam sati ujutro planirani su završni radovi na uvezivanju dijela rekonstruisanog potisnog cjevovoda DN 500 mm za pravac pumpanja Alipašin Most - Centar, saopćeno je iz sarajevskog preduzeća Vodovod i kanalizacija.


Radovi će se izvoditi u ulici Zmaja od Bosne. U sklopu planiranih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju sljedećih naselja sa pripadajućim ulicama: Zmajevac, Sedrenik, Sedrenik mali, Škaljin sokak, Ramića banja, Grdonj, Panjina Kula, Stara Breka, Breka, Kromolj, Nahorevo, Hrastovi, Mihrivode, Vrbanjuša, Vratnik, Kovači (Stari grad), Pirin Brijeg, Mejtaš, Višnjik, Džidžikovac, viši dijelovi Bjelava, naselje Centrotrans i područje oko Logavine ulice.


- Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u poslijepodnevnim satima po okončanju radova. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Molimo potrošače za razumijevanje - saopćili su iz ViK-a.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još