Otvorio dušu na Facebooku

Gradonačelnik I. Sarajeva: Bio sam pijan, nisam udario moju Bilju, volim Dodika, a volim i da popijem...

Front20.09.21, 19:07h

Gradonačelnik I. Sarajeva: Bio sam pijan, nisam udario moju Bilju, volim Dodika, a volim i da popijem...
Jesam se napio i jesam bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i veselje. Volim da popijem, napisao je Ćosić

 

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić proteklog vikenda bio je u centru pažnje nakon što su se pojavile informacije da je u pripitom stanju napao svoju partnerku.


Ćosić se oglasio na Facebooku, na kojem je, između ostalog, napisao:


- Jesam se napio i jesam bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i veselje. Volim da popijem. Nisam alkoholičar. Izmislili su to svi o meni. Prosto im bilo. Vrijeme će sve pokazati.


Jesam odgurnuo Gorana Šehovca i Dragišu Kenjića. Sigurno i neke druge. Izvinio sam im se. Mnogo mi je krivo. Baš mnogo.


Nisam udario moju Bilju. To je laž.


Volim SNSD. Jer se radi o skupu prijatelja koji u moru partijske nesavršenosti vode ovo društvo. Volim Milorada Dodika. Ne ulizivački i kao idolopoklonik. Volim ga jer je ljudina, ima srce i dušu, svima pomaže, ne mrzi, već voli.


Volim ga jer ovo naše društvo na ovoj vjetrometini vodi najbolje. Niko to drugi ne bi mogao. A da ima šljama oko njega, ima. I nije Mile savršen. Ali je najbolji za Republiku Srpsku. Ubjedljivo. Volim ga jer mi je sve dao za moje Istočno Sarajevo. On ne mrzi nikog. Ni naše komšije iz Sarajeva, napisao je Ćosić.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 53

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još