FOTO/ KAKO TO RADI ČUVENI SARAJEVSKI FRIZER

Koje frizure su hit ove jeseni i zime: U sarajevskim salonima nove tehnike pramenova i šišanja...

Lifestyle19.09.21, 17:55h

Dio atmosfere sa prošlonedjeljnog seminara te kako izgledaju neke od frizura koje će biti hit ove jeseni i zime, a mogu se "dobiti" i u salonu Hair by GigiS (Alta Shopping Center, 2. sprat), pogledajte u našoj fotogaleriji

 

 

 

Prošle nedjelje, pod stručnom palicom poznatog sarajevskog frizera sa dugogodišnjom adresom u New Yorku, Ruždijom Džidžovićem Gigijem, održan je  LOOK&LEARN seminar.  


Seminar je realiziran u organizaciji kompanije "Sve za kosu" i profesionalnog brenda za frizere "Helen Seward" (Milano, Italija), te u saradnji sa frizerskim salonom Hair by GigiS iz Sarajeva.


Nakon više od 30 godina iskustva, Gigi je tokom cjelodnevne edukacije učesnicima seminara demonstrirao nove tehnike pramenova, multidimenzionalni balayage, sombre i ombre uz različite tehnike apliciranja, kao i dvije tehnike šišanja modernih i nosivih frizura.

 

gigi-farbanje


Dio atmosfere sa prošlonedjeljnog seminara te kako izgledaju neke od frizura koje će biti hit ove jeseni i zime, a mogu se "dobiti" i u salonu Hair by GigiS (Alta Shopping Center, 2. sprat), pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

gigi-frizure-5

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još