Sastanak u Zagrebu

Milanović i Čović razgovarali o statusu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini

Front08.09.21, 14:35h

Milanović i Čović razgovarali o statusu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini
Kako se navodi u priopćenju, razgovarali su i o statusu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te o potrebi osiguranja prava Hrvata kao ravnopravnog i konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini što znači i legitimnu zastupljenost u institucijama i tijelima vlasti

 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je u srijedu u svom Uredu u Zagrebu predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragana Čovića, priopćeno je iz Ureda hrvatskoga predsjednika.

 

Milanović i Čović su razgovarali o odnosu dviju država, Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i o euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine.

 

Kako se navodi u priopćenju, razgovarali su i o statusu hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te o potrebi osiguranja prava Hrvata kao ravnopravnog i konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini što znači i legitimnu zastupljenost u institucijama i tijelima vlasti.

 

"Konstruktivan razgovor o euroatlantskom putu BiH i izmjenama Izbornog zakona s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem", napisao je na Twitteru Čović.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još