FOTO/ Pjevačica krstari Jadranom

Lepa Brena u kupaćem kostimu zasjenila svoju skupu jahtu, fotkom raspametila fanove: 'Bezvremenska ljepotica'

Showbizz08.09.21, 09:17h

Lepa Brena u kupaćem kostimu zasjenila svoju skupu jahtu, fotkom raspametila fanove: 'Bezvremenska ljepotica'
S pučine se redovno javlja na svom Instagramu, pa je tako otkrila da je trenutno u Crnoj Gori, a tamo se fotkala u izdanju koje je raspametilo njene obožavatelje

 

Lepa Brena na Instagramu se javila iz Crne Gore, u koju je doplovila sa svojom jahtom na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu, a fotka koju je objavila raspametila je njene obožavatelje.

 

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Lepa Brena (60) ljeto provodi na svojoj luksuznoj jahti kojom obilazi Jadran sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovim društvom.

 

S pučine se redovno javlja na svom Instagramu, pa je tako otkrila da je trenutno u Crnoj Gori, a tamo se fotkala u izdanju koje je raspametilo njene obožavatelje.

 

"Vitamin sea. Kad more i suton bace svoje čini", napisala je u opisu fotke na kojoj je pozirala u bijelom kupaćem kostimu s dubokim izrezom na leđima, koja je okrenula kameri, a za svoju liniju u badiću dobila je same komplemente.

 

"Najljepša žena", "Jedna i jedina", "Bezvremenska ljepotica", "Prekrasna si", pisali su joj obožavatelji koji su se složili i da pjevačica s godinama izgleda samo sve bolje, dok skupu jahtu na kojoj je pozirala niko nije ni primijetio.

 

Inače, Brena i njen suprug jahtu su kupili kako bi njome obišli cijeli svijet, a srpski mediji pišu da su je navodno platili šest miliona eura.

 

Jahta je duga 30 metara i, kako je Brena ranije otkrila, ima šest spavaćih soba, a tek ju je nedavno prvi put u cjelosti pokazala na svojem Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još