KADA STVARNO KLIKNETE S PARTNEROM

Vrhunski felacio: Sve što trebate znati i napraviti u oralnom seksu... Pretvarajte se da ćete reći riječ 'ljubičasto'!

DEPO PLUS31.08.21, 14:36h

Vrhunski felacio: Sve što trebate znati i napraviti u oralnom seksu... Pretvarajte se da ćete reći riječ 'ljubičasto'!
Iako definitivno nije svačija preferencija, (ipak o svojim seksualnim sklonostima odlučujete samo vi i ne biste se trebali osjećate loše zbog njih!), ali kada stvarno kliknete s partnerom, felacio može biti sjajan način za pojačavanje ljubavi

 

 

 

Oralno zadovoljavanje partnera, nema sumnje, jedan je od najboljih seksualnih činova u vašem arsenalu užitka. Iako preuzimanje potpune kontrole nad penisom može biti osnažujuće, možda ste se ponekad pitali možete li poboljšati tehniku i izbjeći jednoličnost.


- Iako je to stvar osobne preferencije, za mnoge je felacio veliki preokret, kojeg muškarci doživljavaju i kao čin seksa, iako pruža sasvim drugačije iskustvo. Partner se može opustiti, prepustiti primanju i jednostavno uživati u onome što se događa pred njim.Vizualni element gledanja kako im penis klizi i izlazi iz usta moćan je seksualni okidač. Usta su mokra i topla, poput vagine (ili podmazane ruke), ali usne i jezik su živa, lutajuća, nezamjenjiva umjetnička djela" - kaže seksualna terapeutkinja u Los Angelesu Vanessa Marin.


Iako definitivno nije svačija preferencija, (ipak o svojim seksualnim sklonostima odlučujete samo vi i ne biste se trebali osjećate loše zbog njih!), ali kada stvarno kliknete s partnerom, felacio može biti sjajan način za pojačavanje ljubavi.


- Spremnost na felacio povećava razinu povjerenja i intimnosti - objašnjava druga seksualna terapeutkinja iz Los Angelesa Kimberly Resnick Anderson. Seksualne terapeutkinje otkrile su i što biste trebali znati o felaciju, kako biste svoju oralnu seksualnu igru doveli na višu razinu, piše Živim.hr.

 

1. Pokažite oduševljenje

 

Prvo pravilo je imati želju, a vaš partner će uživati ako zna da i vi uživate.


- Postoji velika razlika između 'ona to rade za mene jer mi se sviđa' i 'ozbiljno je motivirana i želi uživati - kaže terapeutkinja K. R. Anderson.


To ne znači da se treba pretvarati da volite raditi nešto u spavaćoj sobi, nikada ne činite nešto što vam nije ugodno samo zato što seksualni partner to od vas traži. Ali ako razmišljate o felaciju - što se, ako čitate ovaj članak, čini kao da - ne skrivajte svoj entuzijazam.


Nekoliko je načina da pokažete entuzijazam:


✓ Uspostavite kontakt očima - napravite svjesne pauze kako biste prebacili pogled s penisa na njegove oči.

✓ Recite mu koliko ste napaljeni - pohvalite koliko vam je "težak" u ustima i koliko vas to uzbuđuje. Jednostavno, ali učinkovito.

✓ Pitajte ga što želi - traženje povratnih informacija pokazuje da vam je stalo i želite svom partneru pružiti najbolje moguće iskustvo. Možete reći: "Kakav je to osjećaj?", ili "Je li ti ovo dovoljno mokro?"Ali jedno pitanje ne biste nikako trebali postaviti: "Jesi li već blizu?" Ako vašem partneru nije ugodno odgovarati na pitanja, pojednostavite. Pokušajte ga držati za ruku i stiskati svaki put kad se osjećaju dobro. Bit će vam lakše otkriti poteze koje vole i osjećat ćete se samopouzdanije.

 

2. Uključite ruke


Iako se felacio računa kao oralni seks, to ne znači da sav posao trebaju raditi usta. Ako počnete osjećati bol u čeljusti ili umor nakon nekoliko minuta, prebacite dio posla u svoje ruke.


Evo kako možete nastaviti nakon što se malo zagrijete:


✓ Omotajte dominantnu ruku oko penisa, a zatim dodajte usta.

✓ Povežite ruku s usnama, pritisnite kažiprst i palac (koji čine znak O) uz usne i držite ih tamo.

✓ Pomičite ruke i usne gore-dolje po penisu.


Ako je penis veći od prosjeka, možete držati usta na jednom mjestu i odvojeno pomicati mokru ruku gore-dolje. Isprobajte zglobni twist: s ustima na penisu (ovo je još uvijek oralni seks), okrenite zglob u krugovima u smjeru kazaljke na satu dok pomičete ruku gore-dolje.


Unesite drugu ruku u igru nakon što se snađete.


- Fokusirajte se dalje od penisa. Neki vole stimulaciju bradavica, dodirivanje noge, učiniti ga potpunim osjetilnim iskustvom, izvan samo zdjelične regije - kaže Anderson.


3. Nemojte se bojati dodati (puno) pljuvačke


Većina se slaže da dobar felacio zahtijeva puno sline. Ne želite pretjerivati do te mjere da vam ruka klizi na sve strane, ali pokušajte napraviti malo "seksi pljuvanja" kad god osjetite da koža penisa "zateže". Nije loša ideja i držati čašu vode u blizini kako biste spriječili suha usta - možda će vam trebati.


4. Držite jezik mekim i labavim (uglavnom)


Tijekom felacija vaš jezik pruža toplinu, teksturu i vlagu, a da biste maksimizirali taj osjećaj, i Anderson i Marin predlažu, neka jezik ostane mekan u ustima kada se krećete gore-dolje, a zatim pomoću vrha jezika pratite glavu i frenulum. Ta su dva područja, posebno frenulum, prepuna živčanih završetaka, pa očekujte da će vaš partner poludjeti. Također možete koristiti ravnu stranu jezika za lizanje od dna do vrha i prema dolje, ili ubaciti nekoliko pomaka jezika.


5. Pretvarajte se da ćete reći riječ "ljubičasto"


Dok sisate, pokušajte držati usne u blago ribljem položaju - pretvarajte se da ćete reći "ljubičasto". Riječ prirodno pretvara vaše usne u savršen položaj, blago su uvijene i jastučaste, zbog čega se osjećaju vlažnije i stvaraju "idealno usisavanje".


6. Promijenite vizualni prikaz


"Prezentacija je sve!", savjetuju seksualne terapeutkinje Marin i Anderson.


- Ako je partner na krevetu, a vi ste mu među nogama, pomaknite se u stranu. To omogućuje vašem partneru puni pogled na vaše tijelo. Također se pokušajte smjestiti na različita mjesta, recimo, uza zid ili ispred ogledala - kaže Anderson.


7. Pokušajte duboko u grlo ako vam se sviđa


Penis duboko u vašem grlu definitivno je napredna vještina. Zašto? Dvije riječi: gag refleks, odnosno poriv za povraćanjem, koji se kod nekih ljudi lakše aktivira, ali ako ga možete trenirati i obuzdati tijekom felacija, itekako ćete ugodno iznenaditi svog partnera.


Ne samo da im se to čini nevjerojatnim (grlo je čvršće od usta), već im je i nevjerojatno uzbudljivo vidjeti da cijela duljina penisa nekako stane u usta. No, pokušajte ovo samo kada možete dobro disati kroz nos. Nijedan penis, naime, nije vrijedan gušenja.

 

(Živim.hr/DEPO PORRAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još