VIDEO SNIMAK KAO DOKAZ

Mlada influencerica Marina (31) umrla tokom estetske operacije nosa u elitnoj klinici, doktori u šoku

Lifestyle28.08.21, 22:35h

Mlada influencerica Marina (31) umrla tokom estetske operacije nosa u elitnoj klinici, doktori u šoku
Uzrok smrti 31-godišnjakinje i dalje se istražuje, ali se pretpostavlja da je influencerica dobila alergijsku reakciju na anesteziju

 

 


Ruska poduzetnica i influencerica Marina Lebedeva (31) preminula je tijekom operacije nosa u elitnoj ruskoj klinici Artibeaut u St. Petersburgu, piše The Sun.


Kada je osoblje privatne bolnice shvatilo da je Marina u opasnosti, odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je nedugo nakon poziva došla na mjesto događaja. Unatoč svim naporima medicinskog osoblja da spase mladi život, Marina je preminula, prenosi 24sata.hr.


- Doktori su još uvijek u šoku, tvrde kako se ovakav scenario dogodi jednom u milijun operacija - piše u izvješću.


Video zapis koji je snimio operaciju i objavio RenTV poslužit će kao dokaz. U St. Petersburgu pokrenut je kazneni slučaj zbog liječničkog nemara, a kirurzima prijeti kazna do šest godina zatvora ako budu osuđeni. Uzrok smrti 31-godišnjakinje i dalje se istražuje, ali se pretpostavlja da je influencerica dobila alergijsku reakciju na anesteziju.


Nakon što je saznao za tragičnu smrt, Marinin suprug odmah se vratio sa službenog puta i preuzeo brigu oko njihovog malodobnog sina.


Ravnatelj klinike, Alexander Efremov, rekao je medijima da je pacijentica prije operacije nosa prošla nekoliko testova, koje su izvršili visokokvalificirani liječnici. U izvještajima iz bolnice stoji da se vjeruje da je do smrti dovelo njezino genetsko stanje.


- Provest će se sudsko-medicinski pregled, ali mogu reći da smo operaciju izvršili prema svim normalnim standardima- rekao je Efremov te naglasio da se dogodilo bilo kakvo kršenje liječničkih standarda da bi to bio prvi takav slučaj. Policija i dalje nastoji utvrditi sve okolnosti smrti koja je šokirala cijeli svijet.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još