U rodnom mjestu rado je se sjećaju

Lepa Brena prodala nekretninu u Brčkom: Evo ko je kupio stan

Showbizz21.08.21, 10:43h

Lepa Brena prodala nekretninu u Brčkom: Evo ko je kupio stan
Brčaci su rekli da Brenu odavno nisu vidjeli

 

Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, rođena je u Bosni i Hercegovini, u gradu Brčko, gdje je živjela sa porodicom sve dok nije upoznala članove benda "Slatki greh" i vrlo brzo postala najpopularnija ličnost u Jugoslaviji.

 

O svom rodnom mjestu često je pričala u javnosti, ističući da je tamo provela divne trenutke odrastanja i da je često odlazila u Brčko dok su joj roditelji bili živi.

 

Ona je nedavno prodala očev stan, piše "Kurir". Vrata stana otvorio je Selim Hrlović, pjevačicin dalji rođak, koji je od nje kupio nekretninu.

 

- Prošle godine kupio sam ovaj stan od Brene, ona ovdje više nema nikakve nekretnine. Otišla je odavde još kad je bila jako mlada. Ako bude dolazila u Brčko, ona ovdje u stanu uvijek može da bude. Čitava nacija je ponosna na nju, a posebno mi koji smo odavde - rekao je Selim.


Brčaci su rekli da Brenu odavno nisu vidjeli.

 

Pjevačicina komšinica, koja nije htjela da se fotografiše, prisjetila se Fahretinog djetinjstva.

 

- Ona se družila s mojim sinom, bila je fino dijete, uvijek nasmijana, imala je tu neku harizmu. Čula sam da joj je i majka preminula i da je to teško podnijela. Ona je odrasla u kući kod Ličkog mosta, tu vi sad ne možete da priđete kolima, ali ta kuća svakako više ne postoji - rekla je sagovornica za pomenuti medij.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još