Nikako da izglade odnose

Opet drama na koncertu Bijelog dugmeta: Tifa pobjesnio i otrčao s bine, sve je puklo na pjesmi 'Ružica si bila'

Showbizz19.08.21, 11:23h

Opet drama na koncertu Bijelog dugmeta: Tifa pobjesnio i otrčao s bine, sve je puklo na pjesmi 'Ružica si bila'
Do neprijatne situacije među kolegama došlo je kada su Alen i Tifa sinoć pred publikom pjevali pjesmu "Ružica si bila". Kad je Tifa trebalo da otpjeva svoj dio pjesme, Alen je odjednom počeo da pjeva, pa je nastao haos

 

 

Sinoć je došlo do prave drama na "Beer festu" u Beogradu, kada je nastupalo "Bijelo dugme". Mladen Vojičić Tifa je zbog kolege, sa kojim očigledno i dalje nije u dobrim odnosima, napustio binu tokom izvođenja pjesme "Ružica si bila", ali se kasnije na nagovor menadžera vratio na scenu, kratko pjevao i jedva se poklonio na kraju publici sa ostatkom benda.

 

Do neprijatne situacije među kolegama došlo je kada su Alen i Tifa sinoć pred publikom pjevali pjesmu "Ružica si bila". Kad je Tifa trebalo da otpjeva svoj dio pjesme, Alen je odjednom počeo da pjeva, pa je nastao haos.

 

Tifa je pobjesnio, pa je bacio bubicu na scenu i istrčao sa bine. Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim Tifa nije htio da čuje za to. Zaključao se u kontejner koji je na "Beer festu" bio rezervisan za njega i govorio sve vrijeme: "Šta će on meni da upada u pjesmu!".

 

Koncert se nastavio bez njega, dok Goran Bregović nije odreagovao na ono što se dešava na bini.

 

Ipak, nešto kasnije, na nagovor menadžera, Tifa se ipak vratio na scenu. On je kratko pjevao i jedva se sa ostatkom ekipe, jednog od najpopularnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije, poklonio publici.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 63

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još