FOTO/ TRADICIONALNO DRUŽENJE NA SFF-U

Uvijek dobra zabava: Agencija ZONA i ove godine napravila tulum za koji se tražio 'ulaz više'... Zavirite!

Zabava19.08.21, 11:09h

Za dobru zabavu i opušteno druženje na ZONA partyju bila je zadužena mlada i talentirana sarajevska dj-ica Ena Smajić. Pogledajte fotogaleriju!

 

 

 

 

Unatoč teškoj godini koju je poremetila pandemija, Talent agencija ZONA je i ove godine organizovala tradicionalno druženje na Sarajevo Film Festivalu. Održano je prije dvije večeri u bašti Kutche, a detalje zabave donosimo u fotogaleriji.


Prateći epidemiološke mjere, u znatno manjem obimu, glumci ZONE i prijatelji agencije proslavili su međunarodne uspjehe i uloge u filmovima i TV serijama. Iako je pandemija značajno zaustavila rad filmske i TV industrije u svijetu, glumci ZONE ipak su putovali i snimali u brojnim evropskim i američkim produkcijama.


- Zasigurno je da su našu poslovnu godinu obilježile TV serije «Before We Die» britanskog Channel 4 (Toni Gojanović i Petar Cvirn), «Welcome to Utmark» HBO-a (May-Linda Kosumović i Rozafa Celaj), «Nasdrovia» španskog Movistar + (Arben Bajraktaraj, Radoje Čupić, Željko Vukmirica), Netlixov «Zero Chill» (Tanja Ribič)… «Gangs of London» (Florist Bajgora) i «Strike Back» (Semir Krivić, Armin Omerović, Jurij Drevenšek, Nina Seničar, Dukagjin Podrimaj) britanske mreže Sky, austrijske TV serije «The Ibiza Afair» (Klara Mucci), «Euer Erhen» (Jurij Drevenšek i Marko Capor) - navode iz agencije ZONA.


Naglašavaju i da su posebno ponosni što su bh. glumci Aleksandar Seksan, Selma Alispahić i Feđa Štukan dio jedne globalne i popularne TV serije čije je snimanje u toku.

 

Glumci ZONE očekuju i svoje filmske premijere, Tara Thaller koja je igrala u švicarskom filmu «The Saint of Impossible», Anica Dobra u austrijskom «Fuchs im Bau», Radoje Lupić u ruskom «The World Champion» i Zijad Gračić u estonsko-finskom akcionom trileru «Omerta: 6:12».


Aktivnosti ZONE na Sarajevo Film Festivalu i drugim festivalima u ovoj godini podržali su Ministarstvo kulture i sporta KS i Fondacija za kinematografiju.

 

Za dobru zabavu i opušteno druženje na ZONA partyju bila je zadužena mlada i talentirana sarajevska dj-ica Ena Smajić. Pogledajte fotogaleriju!

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!