Sve iznenadila žestoka reakcija

Jelena Đoković odgovorila na priču da je Marija Karan flertovala sa Novakom na koncertu Dine Merlina

Showbizz19.08.21, 10:42h

Jelena Đoković odgovorila na priču da je Marija Karan flertovala sa Novakom na koncertu Dine Merlina
Iako uglavnom ne reaguje na slične natpise u medijima, sve je iznenadila žestoka reakcija Jelene Đoković

 

 

Nakon što se u brojnim medijima pojavila vijest da je glumica Marija Karan “zavodila” Novaka Đokovića na koncertu Dine Merlina, gdje mu se navodno udvarala, oglasila se njegova supruga, piše Blic.

 

Iako uglavnom ne reaguje na slične natpise u medijima, sve je iznenadila žestoka reakcija Jelene Đoković.

 

Naime, kada je vidjela tekst u jednom tabloidu, ona je na svom Instagram story-ju, okačila fotografiju pomenutog teksta, uz poruku:

 

jelena-djokovic-marija-karan

 

Zatim se nadovezala:

 

- Poslije 15 godina pisanja o aferama sa svakom djevojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez riječi i djela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo “pouzdane izvore), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima… Jer tako se poštuje lik i djelo jednog mladog, uspješnog sportiste. Omaklo mu se da je sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere. Živimo u vremenima kada čovjek stvarno mora da se zapita šta čita i kome vjeruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vijesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profitima ne može da nikoga inspiriše na dobra djela. Znamo da je stub svakog zdravog duštva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljujamo?! Jel to recept za uspjeh ili propast jednog društva? Vi prosudite. I da ne ispadne da samo pričam u prazno i kako trabunjam iz zone komfora. Ja sam svoj odgovor na lažne i prazne vijesti pronašla u osnivanju “orgnlmagazine” sa ciljem da osnažim naše novinare i dam im platformu gdje će moći da pišu društveno korisnim i inspirativnim temama. Umjesto da jurimo skandale i klikove da damo prostor divnim kreativnim ljudima da pričaju o svojim iskustvima i putu do njihovih vrhova. Da prikažemo najljepše što imamo. Najbolje – napisala je Jelena Đoković na svom Instagram profilu.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još