Beogradski mediji pišu

Jali Bratu i Bubi Corelliju zabranjen ulazak u Srbiju: Sarajevskim reperima otkazan nastup na Ušću

Showbizz16.08.21, 19:19h

Jali Bratu i Bubi Corelliju zabranjen ulazak u Srbiju: Sarajevskim reperima otkazan nastup na Ušću
Iako je najavljen kao četvorodnevni muzički događaj, „Belgrade Music Week festival“ trajat će tri dana, objavili su organizatori iz „Skymusica“

 

 


Sarajevskim reperima Jali Bratu i Bubi Corelliju zbog incidenta na nastupu zabranjen je ulazak u Srbiju, zbog čega je otkazan njihov nastup na „Music Week festivalu“, na kojem će nastupiti Jelena Karleuša i Senidah, piše Telegraf.

 

Iako je najavljen kao četvorodnevni muzički događaj, „Belgrade Music Week festival“ trajat će tri dana, objavili su organizatori iz „Skymusica“.

 

Festival će biti održan na Ušću od 27.do 29. avgusta.

 

Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezerviran za nastupe rep izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Jalom, obaviješteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

 

– Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usljed novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dvije velike regionalne zvijezde Senidu i Jelenu Karleušu – navode u „Skymusicu“.

 

O Karleušinom nastupu na manifestaciji MAC prije dvije i pol godine, pisalo se danima. Senidah je na prošlogodišnjem MAC-u dobila dva priznanja – Zlatni MAC i priznanje za trap numeru godine.

 

Organizaciju i produkciju je i tada, kao i sada, potpisivao „Skymusic“, a scenski i video efekti, koreografije, autentičnost nastupa, ostavili su publiku u Areni i TV gledoce iz šest zemalja regiona bez daha.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još