DANAS SPECIJALNI CRVENI TEPIH

Zvijezda do zvijezde u Sarajevu, potvrđeno: Bono Vox ponovo dolazi na SFF! 'Volio bih da dođe i Tarantino'

Kultura15.08.21, 12:53h

Zvijezda do zvijezde u Sarajevu, potvrđeno: Bono Vox ponovo dolazi na SFF! 'Volio bih da dođe i Tarantino'
Tom prilikom u 14.30 sati bit će upriličen specijalni Crveni tepih, na koji uz Wima Wendersa, dobitnika Počasnog Srca Sarajeva 27. Sarajevo Film Festivala, dolazi i Bono Vox!

 

 

 
U Sarajevo u okviru Sarajevo Film festivala danas stiže Bono Vox, saopćeno je iz Press Officea SFF-a.

 


Restaurirana verzija filma “Hotel od million dolara” Wima Wendersa premijerno će biti prikazana danas u 15 sati u Narodnom pozorištu Sarajevo. Tom prilikom u 14.30 sati bit će upriličen specijalni Crveni tepih, na koji uz Wima Wendersa, dobitnika Počasnog Srca Sarajeva 27. Sarajevo Film Festivala, dolazi i Bono Vox!

 

bono-vox-sff-2000


Podsjetimo, direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra gostovao je danas na N1 te nam je ponovo odgovorio na pitanje koje smo mu i ranije postavljali o tome da li dolazi slavni pjevač grupe U2 Bono Vox u Sarajevo ove godine.


“Ako vam kažem da dolazi, nećete mi vjerovati, a ako kažem da ne dolazi, opet mi nećete vjerovati. Svaki put smo imali nekoga od slavnih na Festivalu. Nakon dolaska Angeline Jolie došli smo u situaciju da ljudi očekuju čuda od SFF. Volio bih da dođe i Tarantino, ali sada za vrijeme pandemije moramo biti svjesni rizika. Izuzetno cijenim svakog čovjeka koji je došao jer putovati u vrijeme pandemije nije lako. Velike zvijezde imaju precizne ugovore i brojna ograničenja i u ovom trenutku odluka je na samom čovjeku ili ženi da li da dođe ili ne. Moramo biti svjesni da su želje jedno, a realnost drugo. Bilo bi divno da imamo Bona, ali imamo sada Wendersa i divnu atmosferu u gradu“, komentarisao je Purivatra za N1.


Za kraj je rekao: “Što se tiče Bona, imamo još šest dana, pa ćemo vidjeti“.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!