Iako muškarci često zaziru

Ona nije 'roba sa greškom': Pet jakih razloga zašto je dobro oženiti samohranu majku

Lifestyle14.08.21, 13:31h

Ona nije 'roba sa greškom': Pet jakih razloga zašto je dobro oženiti samohranu majku
Mnogi muškarci negativno govore o razvedenim ženama koje imaju djecu. Oni se boje oženiti takvu ženu, jer će morati preuzeti odgovornost ne samo za ženu, već i za dijete

 


 


Šta god mislili o samohranim majkama, postoji pet razloga zašto je dobro oženiti je.


Već se ostvarila kao majka, pa neće žuriti da zatrudni: Muškarci se uglavnom plaše djece, a još više se plaše žena koje ih forsiraju da "porade na tome".
Žena koja već ima dijete neće žuriti. Stoga će čovjek imati vremena da se navikne i na nju i na dijete, a i na činejnicu da želi svoje.


Samohrana majka zna mnogo o vezama: Ona ne nosi ružičaste naočale, ne živi u iluzijama i bajkama, zaista gleda stvari sa realne strane.
Ona neće svoj svijet izgraditi samo oko muškarca. I to muškarcima prija. Samohrana majka će uvijek svoje dijete držati na prvom mjestu u svom životu i neće se ponašati poput onih koji ne znaju dalje od svog muškarca.


Žena s djetetom već je svjesna i formirana ličnost: Već je shvatila šta je život, umije lako postići svoje ciljeve, neće očekivati ​​pomoć od nikoga, a važni su joj samo njena i djetetova sreća. A ako je izabrala muškarca za sebe, to znači da zaista ima ozbiljna osjećanja prema njemu. Ovo je za poređenje sa mladim djevojkama koje ponekad ne znaju šta žele.


Samohrane majke su iskrene: One će otvoreno reći šta misle. Ako joj nešto nije jasno, pitaće, neće šutjeti i pretvarati se.


One žele ravnopravan odnos: U principu, samohrana majka je u stanju da se brine o sebi i djetetu, pa svog budućeg muža smatra ravnopravnim partnerom, a ne kao nekog koga bi iskoristila.

 

(pult24.info/DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!