SJEĆATE LI SE ALINE KABAJEVE

Putinova navodna ljubavnica prvi put u javnosti nakon glasina da mu je rodila blizance: Jedan detalj svi primijetili...

Lifestyle13.08.21, 12:24h

Putinova navodna ljubavnica prvi put u javnosti nakon glasina da mu je rodila blizance: Jedan detalj svi primijetili...
Nakon što se umirovila od gimnastike 2005. godine, Kabajeva je osam godina sjedila u ruskom parlamentu te je bila članica Putinove stranke

 

 

 

 

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva godinama je punila medijske stupce svojom navodnom vezom s ruskim vođom Vladimirom Putinom, a onda je potpuno nestala iz javnosti.


Povukla se kada su počele kružiti glasine da je trudna, a u svibnju 2019. godine ruski novinar Sergej Kanev, koji je bio blizak s obavještajnim službama, objavio je da je Alina rodila muške blizance. S Putinom je navodno dobila dijete i 2015. godine.


Sada se pojavila u javnosti prvi put nakon dvije i pol godine i to kako bi na nacionalnoj televiziji kritizirala suce na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što ruska gimnastičarska zvijezda Dina Averina nije osvojila zlatnu medalju, prenosi britanski Mirror.


Prilikom njezina javljanja, mnogi su primijetili prsten na njezinoj ruci koji je potaknuo glasine da se udala.


Alina je 2000. godine je na Olimpijadi u Sydneyju osvojila brončanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Ateni četiri godine kasnije. Ruskom predsjedniku navodno je zapela je za oko upravo u Ateni, a i on sam je veliki ljubitelj sportova poput juda i hokeja na ledu.


Nakon što se umirovila od gimnastike 2005. godine, Kabajeva je osam godina sjedila u ruskom parlamentu te je bila članica Putinove stranke, prenosi Dnevnik,hr.

 

putin-i-alina-kabajeva-2


S Putinom su je u medijima počeli povezivati 2008. godine, a pisalo se kako se ruski predsjednik zbog upola mlađe sportašice namjerava rastati od svoje supruge. Tabloid koji je otkrio vijesti ubrzo se zatim ugasio, a vlasnici su kao razlog naveli financijske poteškoće.


Još od onda, Putinov ured negira bilo kakvu povezanost predsjednika s Alinom. Kružile su priče među novinarima kako je skoro opasno po život uopće i postaviti bilo kakvo pitanje vezano za Kabajevu. "Nikad nisam volio ljude koji zabadaju nos ondje gdje ne treba i pišu izmišljotine o životima drugih", jednom je prilikom rekao Putin.


Prije navodne veze s Putinom, Alina je bila zaručena za političara Davida Muselianija, no prekinuli su prije nego što su stali pred oltar.


Putin je inače poznat po tome što krije svoju obitelj, a vjeruje se da s bivšom suprugom Ljudmilom, s kojom je bio u braku od 1983. do 2013. godine, ima dvije kćeri koje nikada nije priznao, nekadašnju plesačicu Katerinu Tikhonovu i liječnicu Marinu Vorontsovu.


Kruže glasine i o Putinovoj aferi s njegovom bivšom čistačicom Svetlanom Krivonogikhom s kojom navodno ima i 17-godišnji kći Jelizavetu koja je početkom godine privukla pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!