Ko je ovdje lud

Iz Kabineta tvrde: Sjednica Predsjedništva BiH nije održana, Dodik nije učestvovao

Front10.08.21, 09:54h

Iz Kabineta tvrde: Sjednica Predsjedništva BiH nije održana, Dodik nije učestvovao
Istaknuto je da je laž o navodnom održavanju sjednice i navodnom učešću srpskog člana Predsjedništva u njenom radu plasirana u sarajevske medije iz zgrade Predsjedništva BiH, javlja Srna a prenose mediji

 

Iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH oštro su demantovali informaciju da je održana telefonska sjednica ovog tijela, ističući da je to još jedna laž "očigledno plasirana s ciljem pokušaja razbijanja srpskog jedinstva u Republici Srpskoj".

 

Iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva rekli su Srni da za imenovanje članova Upravnog odbora Centralne banke BiH, što je bilo predviđeno dnevnim redom telefonske sjednice, mora postojati saglasnost sva tri člana Predsjedništva, odnosno moraju biti svi "za", a apsolutno je jasno svima da ni te saglasnosti nije bilo, jer je srpski član protiv produženja njihovog mandata, tako da od danas Upravni odbor Centralne banke BiH ne postoji.

 

Istaknuto je da je laž o navodnom održavanju sjednice i navodnom učešću srpskog člana Predsjedništva u njenom radu plasirana u sarajevske medije iz zgrade Predsjedništva BiH, javlja Srna a prenose mediji.

 

Prema navodima iz Kabineta, sramotno je da iz jedne takve institucije dolaze ovakve neistine koja bi trebalo da bude ozbiljna institucija, a ne da se bavi podvalama i politikantstvom.

 

"Na njihovu žalost, tim dezinformacijama sigurno neće doprinijeti razbijanju srpskog jedinstva, naprotiv, samo će ga učvrstiti", poručili su iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva.

 

VEZANI TEKST: Željko Komšić o telefonskoj sjednici: Milorad Dodik je kapitulirao, ipak je uzeo učešće u radu Predsjedništva BiH, a da apsurd bude veći…

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 56

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još