dok sve drugo opada

Orgazam s godinama postaje sve bolji: Ne zna mladost ono što zna starost...

DEPO PLUS09.08.21, 14:32h

Orgazam s godinama postaje sve bolji: Ne zna mladost ono što zna starost...
Povjerenje i bliskost koje većina žena osjeća u dugim vezama također mogu poboljšati spolno samopouzdanje i olakšati postizanje orgazma

 

 

S godinama svi imamo sve više razloga da se žalimo jer sve nekako opada u kvaliteti. Ipak, seksualni život s godinama se može poboljšati, a naročito kvaliteta i učestalost orgazama.


Naime, s godinama postaje sve lakše doživjeti orgazam.


Na primjer, jedno je istraživanje pokazalo da je samo 61 posto žena u dobi od 18 do 24 godine doživjelo orgazam tijekom posljednjeg seksualnog odnosa, dok je to isto uspjelo 65 posto žena u tridesetim godinama te čak 70 posto žena u 40-im i 50-im godinama.


Iako to istraživanje nije objasnilo zašto s godinama postaje lakše doživjeti orgazam, možemo pretpostaviti da je razlog to što žene s godinama postaju iskusnije u seksu, imaju više samopouzdanja, opuštenije su i više uživaju.


Osim toga, povjerenje i bliskost koje većina žena osjeća u dugim vezama također mogu poboljšati spolno samopouzdanje i olakšati postizanje orgazma.


(Živim.hr/DEPO PORTAL/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!