Ovako trenutno stvari stoje

Muškarci otkrili kakvu intimnu frizuru najviše vole vidjeti na ženama

Lifestyle05.08.21, 20:00h

Muškarci otkrili kakvu intimnu frizuru najviše vole vidjeti na ženama
Više od 5.000 ispitanih muškaraca izjavilo je da im se najviše sviđa takozvana brazilska frizura, odnosno kada na ženskom intimnom području nema niti jedne dlake

 

 

Portal AskMen odlučio je provesti anketu među muškarcima i saznati kakvu žensku intimnu frizuru najviše preferiraju, a njih čak 41 posto složilo se u istom odgovoru.

 

Više od 5.000 ispitanih muškaraca izjavilo je da im se najviše sviđa takozvana brazilska frizura, odnosno kada na ženskom intimnom području nema niti jedne dlake.

 

Njih 38 posto slaže se u tome da im ne smetaju dlake ako su oblikovane i njegovane, ali samo pet posto njih voli vidjeti potpuno prirodne dlake.

 

"No, čak i ako imam neke sklonosti, žena na kraju odlučuje kako će izgledati njeno međunožje. Ako joj se sviđa nešto drugačije od onoga što se meni sviđa, to ne znači da neću više izlaziti s njom. U krajnjoj liniji, sigurno je odabrala varijantu koja joj se čini najprivlačnijom. Zašto bih to želio mijenjati?" zaključio je ispitanik.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!