VIDEO/ Sestra Dženana Memića nakon ročišta

Arijana Memić ispričala da ih je provocirala sestra policajca Dupovca: 'Moje ljubavi nema, ubijena je'

Hronika05.08.21, 16:26h

Arijana Memić ispričala da ih je provocirala sestra policajca Dupovca: 'Moje ljubavi nema, ubijena je'
Zbog ovakvih koji su tu, danas u sudnici, zbog Hasana Dupovca nema Dženana, on je ubijen, kazala je Arijana Memić

 

 

Arijana Memić, sestra ubijenog mladića Dženana Memića, danas je ispred Suda BiH medijima kazala da su ih provocirali članovi porodice policajca Hasana Dupovca.

 

Oni će morati odgovarati za ovo

 

- Mi smo provocirani na parkingu kada smo dolazili gdje su prišle dotične gospođe, ja ne znam ko su one. Glasno su se obratile Hasanu Dupovcu govoreći mu: "Ljubavi moja", kao da nas isprovociraju. Moje ljubavi nema, moja ljubav je ubijena. U sudnici sam čula da je to sestra Hasana Dupovca. Ja sam na to odgovorila: "Ljubav će u zatvor". Ja sam ubijeđena u to. Oni će morati odgovarati za ovo. Njihov branjenik je rekao da Tužilaštvo obuzda svjedoka. Ja nisam svjedok Tužilaštva BiH, ja sam sestra ubijenog Dženana Memića. Imam pravo da kažem šta hoću i kome hoću. Oni su imali pravo da zataškaju ubistvo Dženana Memića, ja imam tako pravo da im kažem ono što meni leži na srcu. Tako da se ne kajem zbog toga. Na svakom ročištu smo tu i prisustvovat ćemo do kraja. Najbitnije je da istraga Tužilaštva BiH ide dalje i očekujemo nova hapšenja - dodala je Arijana Memić.

 

Mi smo oštećena porodica kojoj su ubili Dženana

 

Za porodicu Dženana Memića najvažnije je da je optužnica potvrđena, istakla je Arijana.

 

- Ono što mogu da poručim porodici Dupovac, od Hasana Dupovca, jeste neka prvo informišu svog branjenika ko smo mi a ko su oni. Mi smo oštećena porodica kojoj su ubili Dženana, kojoj su pokušali zataškati njegovo ubistvo. Zbog ovakvih koji su tu, danas u sudnici, zbog Hasana Dupovca nema Dženana, on je ubijen - kazala je Arijana.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 85

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još