NIJE MOGLO PROĆI BEZ NJE

Gorica Dodik stala uz oca, zastavu BiH nazvala sra*em! Ali tu se nije zaustavila...

Front04.08.21, 18:14h

Gorica Dodik stala uz oca, zastavu BiH nazvala sra*em! Ali tu se nije zaustavila...
Uslijedile su brojne reakcije i uzvratni komentari, od onih koji je "dižu u zvijezde" do onih koji su joj na neugodan način poručili da i dalje živi u Bosni i Hercegovini

 

 

 

 

Dok Milorad Dodik na sva zvona isijava mržnju prema Bosni i Hercegovini, a istovremeno upravo u BiH na jednoj od najviših državnih funkcija zarađuje svoju (podebelu) platu, njegova kćerka Gorica Dodik prati ga u stopu i na društvenim mrežama revnosno komentariše vruće političke teme.


Najnoviji komentar ostavila je na Twitteru, a obrušila se, paradoksalno, na sve koji je, kako navodi, "vrijeđaju u komentarima", te usput i zastavu BiH nazvala sra*em.


I tu se nije zaustavila...


- Na blok idu svi koji vrijeđaju u komentarima, oni sa BiH zastavom na profilu, zastavom Armije BiH i ostalim sr...ma. Pogotovo ovi što me ne prate, a stalno ostavljaju komentare - napisala je Gorica Dodik.

 

gorica-dodik-tvit-zastava-bih

 

Naravno, uslijedile su brojne reakcije i uzvratni komentari, od onih koji je "dižu u zvijezde" do onih koji su joj na neugodan način poručili da i dalje živi u Bosni i Hercegovini.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 152

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još