Fotografija iz prošlosti otkriva

Šta povezuje Emira Hadžihafizbegovića, Dragana Bjelogrlića i Nikolu Koju sa Draganom Mirković?

Showbizz04.08.21, 13:46h

Šta povezuje Emira Hadžihafizbegovića, Dragana Bjelogrlića i Nikolu Koju sa Draganom Mirković?
Iako vlada dominantno mišljenje da se glumici ne druže sa estradom, jedna fotografija iz (davne) prošlosti uvjerava u suprotno

 

 

 

 


Pjevačica Dragana Mirković važi za jednu od najvećih zvijezda na našim prostorima, koja je slavu stekla još osamdesetih godina prošlog vijeka i popularna je do dana današnjeg, s obzirom na to da su njeni koncerti uvijek rasprodati i publika je obožava.


Iako vlada dominantno mišljenje da se glumici ne druže sa estradom, jedna fotografija iz (davne) prošlosti uvjerava u suprotno. Naime, prije više godina, u istom društvu našli su se pjevačica i glumci Nikola Kojo, Emir Hadžihafizbegović i Dragan Bjelogrlić.

 


Kako piše Story.rs, glumci i pjevačica sjedeli su za istim stolom i po svemu sudeći dobro se provodili, što su i zabilježili fotografijom. Možda su se i slučajno zadesili jedni sa drugima, ali nesumnjivo je da su bili u dobrim odnosima.


Da li su se dobri odnosi i zajednički provodi nastavili i u sadašnjosti, nije poznato široj javnosti, ali se vjerovatno svi sjećaju lijepih vremena i uspomena.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!