Foto/ Iz ViK-a najavili

Veliki dio Sarajeva cijelu noć će biti bez vode

Hronika04.08.21, 11:31h

Veliki dio Sarajeva cijelu noć će biti bez vode
Radovi će se izvoditi na lokalitetu ulice Bulevar Meše Selimovića - most preko rijeke Miljacke

 

Za 04. i 05.08.2021. godine (srijeda i četvrtak) od 18:00h, planirani su radovi na uvezivanju dijela rekonstruisanog potisnog cijevovoda DN 700 mm za pravac pumpanja Alipašin most - Kobilja glava, saopšteno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija.


 
Radovi će se izvoditi na lokalitetu ulice Bulevar Meše Selimovića - most preko rijeke Miljacke. 

 

cijev-2

 

U sklopu planiranih radova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih naselja sa pripadajućim ulicama: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni Vrh, Gorica, Velešići, Pofalići, Hum brdo, Gornji Velešići, Hotonj, Orahov brijeg, Barica, Ugorsko, Dreskovača, Jošanica donja, Krše, Nova industrijska zona (Vogošća), te ulice: Alipašina, Bolnička, Muje Šejte, Koševo i Patriotske Lige.

 

cijev-3

 

- Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u jutarnjim satima po okončanju radova. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Molimo potrošače za razumijevanje - saopštili su iz ViK-a.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!