ISPOVIJEST ZRELE ŽENE

Procvjetala nakon razvoda: ‘Najbolji seks imam sada, u 52. i sa 20-tak godina mlađim muškarcima. Žude za mnom...‘

ŽENA iN01.08.21, 20:30h

Procvjetala nakon razvoda: ‘Najbolji seks imam sada, u 52. i sa 20-tak godina mlađim muškarcima. Žude za mnom...‘
Sve dok se nisam izvukla iz braka nisam znala koliko mlađi muškarci žude za zrelijim ženama. Osjećam se seksi više nego ikad, a to što me žele mladi muškarci dodatno pojačava takav osjećaj - kaže ova atraktivna žena u svojoj ispovijesti

 

 

Razvedena majka iz britanskog Essexa, atraktivna Tara Nightingale, otkrila je svekolikoj javnosti putem tabloida The Sun kako najbolji seks u životu doživljava upravo sada, u svojim pedesetima, nakon što je okončala 24-godišnji brak. Zgodna 52-godišnjakinja kaže kako je mladi muškarci, i po dvadeset godina mlađi od nje, jednostavno bombardiraju porukama, privučeni njenim mladenačkim izgledom. Redovito su uvjereni da je Tara tek u tridesetima.
 


Od razvoda 2019. godine, Tara je samouvjerenija nego ikada.


- Izlasci i seks najbolji su mi u životu. Sve dok se nisam izvukla iz braka nisam znala koliko mlađi muškarci žude za zrelijim ženama - govori Tara danas. Bila je to za nju golema promjena, kulturni šok, kaže, ali sviđa joj se to.


Koja žena ne bi uživala u tome što je privlačna svim tim mladim frajerima - pita se.


Magnet za mlađe


U posljednje dvije godine Tara izlazi s dvadesetak godina mlađim muškarcima i zabavlja se kao nikad prije, a svoju magnetsku privlačnost objašnjava time što izgleda mlađe od svoje dobi i što ima tjelesnu građu mlađe žene.


- Kad im kažem koliko godina imam, misle da sam neozbiljna. Ne shvaćaju kako žena moje dobi može još biti seksi. Sve je to zabavno i ludo - radosno govori Tara koja bi s vremenom željela pronaći i ozbiljnog partnera, a ne samo dečke za zabavu, ali sada je previše zaokupljena uživanjem i ne može se fokusirati na pronalaženje onog pravog. Osjeća se osnaženo, slobodno i uživa u sebi i svakom zabavnom trenutku.


- Uživam više nego kada sam bila u dvadesetima - kaže.


Godine su broj


Tara ipak doživljava i neke negativne komentare. Ljudi joj govore kako bi se trebala ponašati u skladu sa svojim godinama, no ona odgovara da su godine samo broj. Udala se u 26. godini, a sada smatra da su pedesete nove četrdesete - u skladu s tim uvjerenjem prošla je neke estetske postupke na koži i nekirurške procedure kako bi dobila djevojački sjaj.


- Okončanje braka dalo mi je novu priliku. Tražila sam izlaz i bilo je sad il‘ nikad. Shvatila sam da je vrijeme dragocjeno i da moram maksimalno iskoristiti sve što mi život pruža. Otkad tako razmišljam i tako živim osjećam se barem desetljeće mlađom. Imam više samopouzdanja, sigurna sam u sebe, pa se čak osjećam i atraktivnijom - kaže Tara koja priznaje da se ranije nije brinula za sebe, svoju kožu i svoj izgled. Zapela je bila u kolotečini i nije mogla pokazati što želi. Ali sada joj se sviđa posvetiti vrijeme brizi za sebe i voli zablistati izgledom – uživa u friziranju, šminkanju, biranju seksi odjeće. Čak se pomalo bavi i manekenstvom, za što prije ne bi imala hrabrosti.


Sada živi za sebe


- Osjećam se privlačnije i seksi više nego ikad, a mislim da to što me žele mladi muškarci još pojačava takav osjećaj. Uspjela sam svoj život iz jadnog preokrenuti u život žene koja u svojim pedesetima napreduje na svim poljima. Voljela bih da žene moje dobi koje osjećaju kako su zapele u vječnoj rutini znaju da mogu promijeniti svoje živote. Samo se trebaju prestati bojati i trebaju umjesto „ne” početi govoriti „da” - poručuje Tara.


Nakon razvoda i ona se bojala kako će živjeti kao sama žena u pedesetim godinama. Stranice i aplikacije za upoznavanje i spojeve užasavale su je, ali uspjela je prevladati strah.


- Nisam poljubila drugog muškarca 24 godine i bila sam užasnuta, bilo je kao u noćnoj mori. Ali nakon što je razvod bio okončan, znala sam da moram promijeniti način razmišljanja i počela sam raditi na sebi. Moje samopouzdanje je samo raslo sve dok se nisam počela osjećati kao potpuno nova žena s potpuno novim životom. Počela sam svoj život živjeti onako kako treba u pedesetima i sretna sam što sam imala snage početi živjeti za sebe - zaključila je, prenosi Živim.hr.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još