Novi incident na Jadranu

Žena se obrušila na kupače: 'Ovo je moja plaža, ja sam ovo gradila! Sad se tu svi skupite kao Cigani!'

Hronika30.07.21, 13:51h

Žena se obrušila na kupače: 'Ovo je moja plaža, ja sam ovo gradila! Sad se tu svi skupite kao Cigani!'
Muškarac je maknuo ležaljke koje su rano ujutro postavljene kako bi se rezerviralo mjesto na plaži, što je iznerviralo vlasnicu obližnjeg apartmana

 

Na Facebooku je osvanula snimka još jednog u nizu sukoba oko zauzimanja mjesta na plaži, ali i svojatanja državnog dobra pod privatnu plažu. Sukob je nastao između Zaprešićanina koji je na godišnjem odmoru u Milni na Braču i koji je snimku i objavio, te starije gospođe, vlasnice obližnjeg apartmana, koja smatra da je plaža njena.


On je, naime, maknuo ležaljke koje je njezin suprug rano ujutro postavio kako bi rezervirao mjesto na plaži, što je iznerviralo gospođu.


- Ovo nikad nije bila plaža. Netko je ovdje silan novac uložio, a sad se tu svi skupite kao Cigani. Tamo je gradska plaža. Ovdje se ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo taksu, plaćamo porez. To sam ja gradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je vidjeti, da ga pljunem, tko god je to napravio - vikala je gospođa.


Nakon što se muškarac javio i rekao da je on to napravio, upitala ga je kako se usuđuje.


- Što? - upitao ju je.


- Dirati ležaljke. To su naše ležaljke. Ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila. Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo radi takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite - nastavila je vikati.

 

- Ali ovo vam je državno dobro - prekinuo ju je muškarac.


- Nemojte dirati ležaljke. Ne biste smjeli, da imate morala, ni biti tu. Vidite što se nama ostavlja. Ja moram plaćati čovjeka da dođe ovo očistiti. Sram vas bilo - kazala je i otišla, te usput nogom šutnula nogom osobne stvari na koje je naišla.


Zaprešićanin je uz objavljenu snimku pojasnio kako je sukobu s gospođom zapravo prethodio sukob s njezinim suprugom oko ležaljki.


- 27.7.2021. godine rano u jutro čovjek je na državno dobro postavio dvije ležaljke i netragom je nestao! Kako nije odmah sjeo, legao, sunčao se, kupao…nakon sat vremena oslobodio sam plažu za nadolazeće ljude! Zašto bi netko zauzimao plažu a nije na njoj! Pa da! Kada je čovjek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke maknute svoju ljutnju i gnjev usmjerio je prema triju ženama koje su bile u blizini. Rekao sam mu kako sam upravo ja maknuo ležaljke, no kao da nije čuo! Danas ujutro ista priča! Lijepo pozdravi i tako počnemo razgovor i velim čovjeku da je to državno dobro i kako ne može tu stavljati ležaljke. I kako nije u redu da je jučer napao žene, da sam mu upravo ja maknuo ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm… Uglavnom napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nježnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena! Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja… I onda dolazi vlasnica plaže! - napisao je.


Policija je pokrenula istragu protiv spomenute žene koja je vikala na kupače. 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još