Foto/ Ljubav cvjeta

Tarik Filipović i Lejla uživaju na odmoru: Ona pokazuje svoju besprijekornu liniju, a on joj tepa da je kao morska vila

Showbizz30.07.21, 11:37h

Tarik Filipović i Lejla uživaju na odmoru: Ona pokazuje svoju besprijekornu liniju, a on joj tepa da je kao morska vila
Za nju vrijeme kad da je odavno stalo, a na božanstvenoj figuri pozavidjele bi joj i puno mlađe djevojke

 

Bračni par Filipović, voditelj popularnog 'Milijunaša' i bivša Miss Hrvatske stigli su u svoju istarsku oazu odakle su se svojim pratiteljima javili i pokazali kako provode zajedničko vrijeme sa svojim sinovima Dinom i Armanom.


Lejla i Tarik već godinama, tačnije od 2008. godine, posjeduju vikendicu u Rakovcima pored Poreča, a svojim pratiteljima su već pokazali kako se radi o predivnoj kamenoj kući s bazenom. Sa sinovima su među ostalim ovih dana posjetili Aqua Park Istralandia u šumovitom zaleđu Novigrada.

 

tarik-filipovic-post

 

Bili su i na krstarenju gdje je glumac i voditelj fotografirao svoju prelijepu suprugu Lejlu i taj trenutak opisao riječima 'kao da je morska vila'. Lijepom paru u braku i dalje itekako cvjetaju ruže, a koliko je njihova ljubav jaka rado pokazuju i drugima, odnosno na društvenim mrežama. Tarik i Lejla u braku su već 13 godina i mnogi baš njih navode kao jedan od najskladnijih brakova domaćih zvijezda.

 

tarik-filipovic-post

 

I Lejla je objavila fotografiju s ljetovanja. Za nju vrijeme kad da je odavno stalo, a na božanstvenoj figuri pozavidjele bi joj i puno mlađe djevojke. Poznata ljepotica pozirala je svom suprugu u bijelom kaftan pareo za plažu s čipkastim vezom i šeširićem na glavi. Ranije je otkrila da liniju održava vitkom tako što zadnjih nekoliko godina pazi što jede, ali da nije nikad bila na dijeti. Zanimljivo je da je nekadašnja Miss Hrvatske neredovita u vježbanju.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još