VIDEO/ Vozilo ispisano od haube do auspuha

Auto osvanuo išaran i izbušenih guma: 'Švaleru, vrati pare, razvela sam se zbog tebe...' Šta vlasnik kaže o misterioznim porukama

Hronika29.07.21, 10:11h

Auto osvanuo išaran i izbušenih guma: 'Švaleru, vrati pare, razvela sam se zbog tebe...' Šta vlasnik kaže o misterioznim porukama
Misteriozne poruke dovele su Predraga u nevjericu, a pored toga upao je u veliki trošak

 

 

Predrag N. (40) na parkingu u Bariču kod Obrenovca u Srbiji zatekao je svoj automobil ispisan porukama, od haube do auspuha.

 

Misteriozne poruke dovele su Predraga u nevjericu, a pored toga upao je u veliki trošak. Umjesto da autom krene na posao, morao je kod vulkanizera jer mu je neko tokom noći, pored ispisanih poruka isjekao sve četiri gume.

 

"Razvela sam se zbog tebe", jedna je od poruka, a onda se duge nižu: "Seoski lopove, vrati pare", "Idi odavde", "Vrati pare". Pored toga pisalo je i: "Volim te još", "Švaleru, vrati pare", a naslikano je i nekoliko crteža muških polnih organa.

 

"Ja, majke mi, nemam pojma šta je ovo. Ženu imam, ali švalerku nemam. Pare nikome ne dugujem. Evo, stojim sada pred vama i ni sa kim se nisam posvađao, nikom se nisam zam,erio, protivnike nikakve nemam", kaže Predrag za TV Mag.

 

Kako kaže, nisu mu problem poruke jer ih je lako obrisati, ali gume za njegov automobil koštaju 500 eura.

 

"Ajde ovaj flomaster, opraće se, ali gume su najmanje 500 eura. Iznenadio sam se, kako se ne bih iznenadio. Ovo je prijetnja i finansijska i ko zna šta", kaže on.

 

Na pitanje da li mu je saznala supruga, on se nasmijao i potvrdio da jeste.

 

"Pa saznala je, naravno da je saznala, smije se, šta da kaže... Iznervirala se što je šteta, inače šta da kaže", rekao je Predrag.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još