FOTO/ Poznata glumica uživa u nudizmu

Mirjana Karanović pozirala kao od majke rođena: Fotkom sa plaže očitala lekciju mnogima

ŽENA iN25.07.21, 11:42h

Mirjana Karanović pozirala kao od majke rođena: Fotkom sa plaže očitala lekciju mnogima
Poznata glumica godinama unazad uživa na crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani gdje se nalazi jedna od najpozantijih nudističkih plaža u regionu

 

Poznato je da je glumica Mirjana Karanović (64) pobornik nudizma i da svako ljeto bira nudističke plaže. I do je to do sada bilo samo na priči, ovog puta potvrdila je sve je do sada bilo samo na riječi - fotografisala se potpuno gola i tu fotku objavila na Instagramu.

 

- Ljeto i sloboda! Zalazak sunca! Bez filtera i fotošopa - napisala je Karanovićeva u opisu fotografije.

 

mirjana-karanovic-nudisticka-plaza-ada-bojana

 

Ispod ovog posta dobila je pregršt pozitivnih komentara poput onih da je ona predivna i slobodna žena, da je zvijezda, da tako rade samouvjerene žene i slično.

 

I zaista je istina. Mirjana je žena koja zna kako se uživa u životu, kako se trudom mogu postići odlilni rezultati i da je svako životno doba idealno da se čovjek osjeća slobodnim.

 

Jedan od komentara glasi: "Živim za momente poput ovih" i ovo bi zaista trebalo da bude lekcija svima koji se snebivaju da iz bilo kod nebitnog razloga uživaju u svom tijelu i slobodi. Budite svoji.

 

Inače, Mirjana godinama unazad uživa na crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani gdje se nalazi jedna od najpozantijih nudističkih plaža u regionu.

 

(Noizz.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još