Odabrali temu vjenčanja, stiglo 150 bala sijena

Mate Rimac priprema veliko svadbeno slavlje u BiH: Otkriveno koje zvijezde će pjevati gostima!

Showbizz24.07.21, 10:05h

Mate Rimac priprema veliko svadbeno slavlje u BiH: Otkriveno koje zvijezde će pjevati gostima!
Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo majsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac

 

Početkom maja Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić izmijenili su bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu. Na svadbi je bilo tridesetak uzvanika, a Katarina je sudbonosno 'da' rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju.

 

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je 'priroda' i uređenje dvorane u kojoj će biti svadbeno slavlje će biti u znaku ove teme pa će staklenu dvoranu okruživati 150 bala sijena, doznaje Gloria.

 

Dodaju i kako će prema Katarininoj želji njihove goste zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

 

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo majsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac.

 

Katarina je. kao i Mate. porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima i zajedno rade u njegovoj firmi koja u zadnje vrijeme niže samo genijalne projekte i velike uspjehe.

 

 

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!