SRPSKA PJEVAČICA BEZ BLAMA

Tvrdi da je u krevetu bolja od Severine: 'Imam i ja kućne snimke sa bivšim momcima, često ih pogledam...'

Showbizz21.07.21, 12:50h

Tvrdi da je u krevetu bolja od Severine: 'Imam i ja kućne snimke sa bivšim momcima, često ih pogledam...'
Dušica je izjavom još jednom privukla veliku pažnju, a na pitanje kako bi reagovala da njen eksplicitni sadržaj izađe u javnost, imala je spreman odgovor

 

 

 

Pjevačica Dušica Grabović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" gdje je iznenadila priznanjem da posjeduje seksi snimke i slike, ali i tvrdnjom da je "bolja od Severine".

 


Dušica je izjavom još jednom privukla veliku pažnju, a na pitanje kako bi reagovala da njen eksplicitni sadržaj izađe u javnost, imala je spreman odgovor.

 

dusica-grabovic-2


- Možda bih i ja tako nešto uradila, imam i ja snimke sa bivšim momcima, imamo svi negdje u telefonu sakriveno i to je normalno u 21. vijeku. Izjavila sam kada bi moj snimak izašao, da bih vjerovatno bila bolja od Severine, svaka žena je za sebe najbolja. Da se zna, meni je žao svake žene, ja podržavam žene u svakom smislu i žao mi je ako to uradi neki bivši dečko da bi se osvetio - započela je, pa nastavila:


- Imam kućne snimke sa bivšim momcima, koje često i pogledam, i to ima svaka žena u Srbiji- istakla je Dušica.

 

 

(Espreso.co.rs/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još