VIDEO/ CECA PRIJETI(LA), N1 EMITOVAO

Od Arkana, preko Legije, do Vučića: Stvarni život 'Srpske majke' - ko je Svetlana Ražnatović izvan estrade?

Mediji13.07.21, 21:47h

Od Arkana, preko Legije, do Vučića: Stvarni život 'Srpske majke' - ko je Svetlana Ražnatović izvan estrade?
Nema faktički medija u zemlji, pa ni u regionu, koji u redovnim intervalima nije plasirao detalje životopisa simpatične siromašne djevojke iz neke srbijanske vukojebine kako osvaja svijet, živi srpski košmar i ostvaruje „američki san“

 

 

Svetlana Ceca Ražnatović je postala nedodirljiva institucija, poput svete krave u Indiji. Dobrim dijelom zahvaljući i mitu koji su novinari o njoj gradili: oni su od nje napravili heroinu sa oreolom udovice srpskog patriote.

 

 Nema faktički medija u zemlji, pa ni u regionu, koji u redovnim intervalima nije plasirao detalje životopisa simpatične siromašne djevojke iz neke srbijanske vukojebine kako osvaja svijet, živi srpski košmar i ostvaruje „američki san“, plijeni glasom i oblinama, srlja iz zabranjene ljubavi u vezu sa tipom koga će suparnički klan ubiti, udaje se za misterioznog kriminalca koji je, bez obzira na ratne zločine i srpski patriota, postaje brižna majka koja odgaja djecu kojima se ubili oca, vaskrsava iz pepela i poslije zatvora postaje „majka nacije“ i simbol srpstva.


Kako je jedna folkerka postala sve to, odgledajte u osmoj epizodi serijala „Junaci doba zlog“, koju je za televiziju N1 proizvela “Audio I video produkcija JSP”.


Emisija je večeras emitovana u programu N1...

 

 

Podsjećamo, i prije nego što je emisija "Srpska majka" iz serijala "Junaci doba zlog" stigla na sto montažera, folk pjevačica Svetlana Ražnatović je najprije redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtjev "da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji". Navedeno je, tačnije zaprijećeno, da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da "pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i djelo".

 

PROČITAJTE: Ceca traži zabranu emisije 'Srpska majka', novinarima N1 prijeti: 'Ako je emitujete, moraću da presavijem tabak!'


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još