foto/ ljepotice s naslovnice

Mama je zanosna, a tek kad vidite kćerku... Monica Bellucci i 16-godišnja Deva pozirale za Vogue

ŽENA iN07.07.21, 14:15h

Mama je zanosna, a tek kad vidite kćerku... Monica Bellucci i 16-godišnja Deva pozirale za Vogue
Monica Bellucci i Deva Cassel podijelile su nekoliko fotografija iz Voguea na svojim Instagram profilima, a to je napravio i Monicin bivši suprug, ponosni Devin otac Vincent Cassel, koji je uz fotografiju napisao "porodična posla"

 

Monica Bellucci prvi put je pozirala uz svoju kćerku Devu Cassel i to za naslovnicu italijanskog Voguea.

 

Prelijepa 56-godišnja glumica i 16-godišnja kćerka Deva, koju je dobila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, na naslovnici nose crne haljine italijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana uz koji su i poslovno vezane.


Svoju prvu modnu kampanju Italijanka zanosne ljepote odradila je upravo za brand Dolce&Gabbana, čija je muza već desetljećima, a njenim stopama krenula je i kćerka Deva Cassel koja je lani odradila prvu reklamnu kampanju za parfem Shine Dolce&Gabbana, a ovih dana snimala je u Portofinu novu kampanju za njih.

 

monica-bellucci-deva-cassel-1

 

Monica Bellucci i Deva Cassel podijelile su nekoliko fotografija iz Voguea na svojim Instagram profilima, a to je napravio i Monicin bivši suprug, ponosni Devin otac Vincent Cassel, koji je uz fotografiju napisao "porodična posla."

 

monica-bellucci-deva-cassel-2


Deva Cassel odlučila je krenuti maminim stopama, pa se vrlo rano počela baviti modelingom.

 

monica-bellucci-deva-cassel-3

 

Osim kampanje za Dolce&Gabbanu, tinejdžerka iza sebe već ima dvije naslovnice za francuski Elle, a pozirala je i za Harper's Bazaar.


- Mislim da je željela dokazati samoj sebi da može ući u modni svijet, da ima sposobnost da se razvija i raste u okruženju odraslih i da je bila u stanju sve to podnijeti. Želi nastaviti školovanje i iskusiti sve lijepe, ali i one manje lijepe trenutke koje dolaze s tinejdžerskom dobi - rekla je Monica Bellucci u ragovoru za Le Monde, u februaru 2020, nakon što je Deva napravila prve modne korake.

 

(Faktor, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!