KAKO DA IH LAKŠE DETEKTIRATE

Ovo je pet najzlobnijih horoskopskih znakova, podlost im je vrlo bliska

Zabava06.07.21, 20:53h

Ovo je pet najzlobnijih horoskopskih znakova, podlost im je vrlo bliska
Gotovo svi su se barem jednom susreli ili družili sa zlom osobom

 


Koliko god se trudili u nekim ljudima pronaći dobro, to je ponekad zbog njihove ličnosti nemoguće.


Gotovo svi su se barem jednom susreli ili družili sa zlom osobom, a kako biste u budućnosti što prije detektirali takve ljude, portal Times of India nabrojao je pet horoskopskih znakova za koje postoji veća vjerovatnost da im je podlost jedna od glavnih karakteristika.


Škorpija
Škorpija je u stvarnosti otrovno stvorenje koje se neće libiti ubosti nekoga. Tako i u horoskopu, ovaj znak je izuzetno zao, lukav i nepredvidiv.


Lav
Lavovi će sve učiniti da ih ljudi primijete. Njihov zlonamjerni um može smisliti nekoliko načina kako izigrati i baciti svoje protivnike u blato i to na vrlo razarajući način. Lavovi neće propustiti priliku da se o njima priča, čak i ako to znači da nekoga moraju mnogo povrijediti.


Djevica
Djevice koriste svoje vještine kritičkog analiziranja kada smišljaju zle planove kako bi uništile druge ljude. Dvolične su i vrlo površne. Natjerat će vas da povjerujete da su stvarno slatke i dobre, dok iza vaših leđa kuju urotu.


Ovan
Ovnovi mrze kad nisu u centru pažnje i sve će učiniti da unište osobu koja je u njihovim očima suparnik. Nemaju kontrole i mogu biti veoma agresivni.


Bik
Bikovi se rađaju tvrdoglavi i nepromišljeni. Ne smiju se olako shvaćati. Bikovi su veliki organizatori koji se ne boje isprobati ni najopasniju taktiku za ostvarenje cilja, koja ne samo da može biti štetna za druge, već i za njih same. Ali, bikove nije briga za išta sve dok ne osjete posljedice na svojoj koži.

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!