Ne može jednostavnije

Pokazala trik za čišćenje drvenih kuhača pa šokirala mnoge: 'Ajme koliko prljavštine!'

Auto & Dom02.07.21, 10:58h

Pokazala trik za čišćenje drvenih kuhača pa šokirala mnoge: 'Ajme koliko prljavštine!'
Njezin video brzo je postao popularan na društvenim mrežama te skupio desetke hiljada pregleda i lajkova. Iako je većina korisnika ostalo oduševljeno ovim trikom, mnogi nisu mogli vjerovati koliko prljavštine se nalazi u naizgled čistoj kuhači


Chantel Mila iz Melbournea u Australiji otkrila je odličan trik za čišćenje drvenih kuhača, a rezultati trika oduševili su, no i zgrozili mnoge.


Kako piše The Sun, savjet je vrlo jednostavan. Sve što trebate napraviti je namočiti kuhaču u kipuću vodu te ostaviti je da odstoji oko 10 minuta. Vruća voda pomaže oslobađanju bilo kakvih ulja za kuhanje koja su zarobljena u kuhači, a rezultati će vas definitivno navesti da razmislite o vlastitom dubinskom čišćenju.


Njezin video brzo je postao popularan na društvenim mrežama te skupio desetke hiljada pregleda i lajkova. Iako je većina korisnika ostalo oduševljeno ovim trikom, mnogi nisu mogli vjerovati koliko prljavštine se nalazi u naizgled čistoj kuhači. “Ne mogu zamisliti kako bi moja voda izgledala da napravim ovo sa svojim kuhačama”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ajme, koliko prljavštine! Moram ovo odmah napraviti sa svojim kuhačama.”


(DEPO PORTAL/dg)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!